BMW SAUBER F1 team wint Route Mobiel Official Pitstop Award

05/11/2008 13:45

Route Mobiel

Het BMW SAUBER F1 Team heeft de Route Mobiel Official Pitstop Award 2008 gewonnen. De monteurs van het BMW Sauber F1 team winnen deze Award omdat zij het best presterende pitstopteam zijn van het Formule 1 seizoen 2008. Maar liefst zeven GP-races waren zij het snelst met het uitvoeren van de pitstops voor de coureurs Nick Heidfeld en Robert Kubica. De beste pitstoptijd van 20,440 seconden, inclusief in en uitrijden pitstraat, werd op 24 augustus neergezet tijdens GP van Europa in Valencia tijdens de pitstop voor Nick Heidfeld.

De award is na de Grand Prix van Brazilië in Sao Paulo uitgereikt aan de monteurs. Zij lieten namens de woordvoerder van BMW SAUBER F1 Team weten zeer trots te zijn op de Route Mobiel Official Pitstop Award. Op de tweede plaats eindigde Toyota die tijdens 4 races de snelste pitstops had, gevolgd door Ferrari met twee.

Route Mobiel en de Formule 1

Net als in de autoracerij draait het bij Route Mobiel om deskundigheid en snelheid van handelen. Ook de pechhulpverleners van Route Mobiel houden de 'pitstops' van haar klanten zo kort mogelijk en de meeste pechgevallen worden direct langs de kant van de weg verholpen. Niet voor niets is Route Mobiel daarom trotse hoofdsponsor van RTL GP Formule 1.

Over Route Mobiel

Route Mobiel is sinds 2004 een speler op de pechhulpmarkt die tradities weet te doorbreken en op een vernieuwende wijze Pechhulp Services vormgeeft. De Pechhulp Services worden aangeboden in Nederland en 44 andere landen in Europa. Door de inzet van 1.300 deskundige pechhulpverleners verspreid over 180 uitvalspunten in Nederland, kunnen klanten van Route Mobiel weer snel op weg worden geholpen.





http://www.routemobiel.nl