Politie Midden- en West Brabant

persberichten district

Bergen op Zoom, 05-11-2008

Twee mannen opgepakt voor mishandeling huisgenoot

ROOSENDAAL: De politie heeft woensdagochtend omstreeks 00.45 uur twee Roosendalers van 33 en 30 jaar opgepakt voor mishandeling tegen een 37-jarige Roosendaler. Ze zouden de man, een huisgenoot, in het gezicht geslagen hebben. Aanleiding van de ruzie zou liggen in geluidsoverlast. Agenten gingen ter plaatse en hebben de verdachten in een woning in de wijk Langdonk aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Drugstoeristen opgepakt

ROOSENDAAL: De politie heeft dinsdagavond rond 20.30 uur op de Parklaan twee Belgen van 21 en 20 jaar aangehouden. Een medewerker van de gemeente, zag beide heren een joint roken en waarschuwden de politie. Op het bureau bleek dat de 20-jarige Belg ruim 15 gram softdrugs, een joint en een boksbeugel bij zich had. Hij kreeg een transactievoorstel van
280,- aangeboden die hij direct betaalde. De 21-jarig man had 6 gram softdrugs en een joint bij zich. Hij kreeg een dagvaarding mee, omdat hij het transactievoorstel van 180,- niet direct kon betalen.

Man aangehouden wegens huiselijk geweld

OUDENBOSCH: De politie heeft dinsdagmorgen omstreeks 07.00 uur een 37-jarige man uit Oudenbosch in zijn woning aangehouden wegens huiselijk geweld. Zijn 28-jarige vrouw heeft aangifte gedaan. De mishandeling zou al enkele jaren duren. De politie heeft de man in zijn woning opgepakt en in verzekering gesteld.

Man rijdt op bromfiets met vals kenteken

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft dinsdagavond rond 20.45 uur een 27-jarige man uit Halsteren opgepakt. Hij reed met zijn bromfiets over de Zuid-Oostsingel. Agenten ontdekten dat het kenteken wat op zijn bromfiets zat niet hoorde bij de bromfiets. Hij is staande gehouden. Uit onderzoek bleek dat hij speed bij zich had. Deze is in beslag genomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Politie houdt verkeerscontrole in Klundert

KLUNDERT: De politie heeft dinsdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Westelijke Randweg in de buurt van de milieustraat. Er zijn zes bekeuringen uitgeschreven voor o.a. niet dragen van de gordel, verkeerd kenteken en geen verlichting voeren.

Auteur: Eefje Klijberg

Laatst gewijzigd 05-11-2008 14:37 | © Regio Midden en West Brabant |