Politie Midden- en West Brabant

persberichten district

Breda, 05-11-2008

Omstanders grijpen in bij mishandeling

BREDA: De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling tegen een 30-jarige man uit Gent. De man liep dinsdagavond omstreeks 21.45 uur in het park Valkenberg toen hij door een groepje jongeren werd nageroepen. De man vervolgde zijn weg toen twee jongens naar hem toekwamen. Een van de mannan sloeg de Gentenaar in zijn gezicht en op zijn achterhoofd. Enkele omstanders kwamen de man te hulp en gingen tussen het slachtoffer en de daders instaan. Het slachtoffer is weggelopen en heeft de politie gewaarschuwd. Agenten hebben aangifte van de man opgenomen en stellen een onderzoek in. Ze roept getuigen op zich melden via het nummer 0900-8844.

Bredanaar gearresteerd wegens mishandeling

BREDA: De politie heeft dinsdagochtend rond 09.00 uur een 20-jarige Bredanaar opgepakt voor huisvredebreuk en mishandeling. Dit speelde zich af in een woning in de wijk Tuinzigt. De moeder van de vriendin gaf aan dat de jongen weg moest gaan en dit weigerde hij. Dit liep uit de hand waarop de verdachte naar zijn vriendin zou hebben geslagen en haar bij de keel gepakt hebben. De politie is gewaarschuwd en heeft de man meegenomen naar het bureau. Hij is in verzekering gesteld.

Politie houdt snelheidscontrole op Bredaseweg

RIJSBERGEN: De politie heeft dinsdagmiddag van 15.50 tot 21.30 uur op de Bredaseweg een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 1747 voertuigen gecontroleerd. Hiervan waren zeven bestuurders in overtreding. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 97 km/u terwijl 80 km/u is toegestaan.

Politie pakt man op voor mishandeling

BREDA: De politie heeft woensdagochtend om 03.15 uur een 17-jarige man uit Etten-Leur op de De La Reijweg opgepakt. Hij wordt verdacht van het mishandelen van een 18-jarige man uit Oosterhout. De Oosterhouter reed op zijn scooter en werd aangesproken door een groepje jongens. Een van hen begon tegen zijn scooter te schoppen en vervolgens gaf hij de jongen een klap in het gezicht en gaf wat trappen. Politie kwam ter plaatse en heeft de verdachte aangehouden. De aanleiding van het incident is nog onduidelijk.

Vrouw in bezit van harddrugs

BREDA: De politie heeft dinsdagavond rond 22.45 uur op het Jagerpad een 27-jarige vrouw uit Etten-Leur aangehouden. Ze was in het bezit van harddrugs. Agenten zagen de vrouw, een bekende van de politie, op het Jagerpad en spraken haar aan. Ze gaf aan heroine bij zich te hebben. Ze is meegenomen naar het bureau. Tegen haar wordt
proces-verbaal opgemaakt.

Snelheidsduivel moet rijbewijs inleveren

BREDA: De politie heeft dinsdagavond rond 20.15 uur op de A16 een 35-jarige bestuurder uit Nederweert opgepakt. Hij reed met hoge snelheid richting Antwerpen. Agenten zijn de man gevolgd. Uit
onderzoek bleek dat hij 160 km/u reed waar 100 km/u is toegestaan. De man is staande gehouden. Zijn rijbewijs is in beslag genomen.

Auteur: Eefje Klijberg

Laatst gewijzigd 05-11-2008 14:45 | © Regio Midden en West Brabant |