Colfield Group sluit zich aan bij business integrator QNH

05/11/2008 17:43

Colfield B.V.

Zeist/Rotterdam, 5 november 2008 - QNH en Colfield Group hebben vandaag bekend gemaakt de krachten te bundelen. Aanleiding hiervoor is de toenemende en complexer wordende marktvraag op het gebied van klantinteractie, service management en service innovatie. Dit vereist een breed en compleet pakket aan hoogwaardige dienstverlening.

"We zijn met Colfield Group in staat om onze positie als marktleider in business integration verder te verstevigen," aldus Arnold Kamminga, CEO QNH. "Niet alleen hun marktpositie, maar met name ook de cultuur die ondernemend, pragmatisch en ambitieus is, sluit perfect aan bij onze cultuur. Het specialisme van Colfield Group sluit naadloos aan bij de gewenste dienstverlening van QNH aan onze huidige en toekomstige klanten. Colfield Group gaat als zelfstandig onderdeel binnen QNH verder."

"De afgelopen acht jaar hebben we gezien dat de klantvraag naar dienstverlening en service innovatie steeds complexer wordt," aldus Eelco Veltenaar, directeur Colfield Group. "Daarom hebben we aansluiting gezocht bij een stevig en solide bedrijf met een complementaire dienstverlening op dit specifieke vakgebied. De combinatie met QNH helpt onze klanten de dienstverlening naar hun klanten verder te verbeteren."

De beide bedrijven verwachten verdere groei in de toekomst.

Over Colfield Group

Colfield Group is marktleider op het gebied van service management en service innovatie. Colfield helpt organisaties hun dienstverlening meetbaar op een hoger niveau te brengen. Young Colfield richt zich op de ontwikkeling van jong talent op deze gebieden door middel van management traineeships en maatwerkprogramma's. Samen telt de organisatie 80 medewerkers.

Over QNH

QNH is marktleider in business integration. Rond de thema's klantinteractie, information management en enterprise architecture leveren ruim 350 specialisten diensten aan top-100 klanten in Nederland, België en Polen. QNH heeft de competenties in huis organisaties beter te laten presteren vanuit de visie dat een geïntegreerde aanpak tot fundamenteel betere resultaten leidt.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.colfield.nl