Ingezonden persbericht


Persbericht

Alblasserdam, 5 november 2008

Milieuvriendelijke DAF 75 CF voor Mondial Vlugo Verhuizingen Verhuisbedrijf wil met nieuwe verhuisauto duurzaam ondernemerschap verder uitbreiden

Mondial Vlugo Verhuizingen heeft onlangs een nieuwe verhuisauto aangeschaft. Klanten van het Bossche verhuisbedrijf kunnen binnenkort de hypermoderne, milieuvriendelijke DAF CF voor de deur verwachten.

Met de aanschaf van de splinternieuwe DAF 75 CF geeft Mondial Vlugo Verhuizingen er blijk van oog te hebben voor het milieu. De verhuisauto, uiteraard uitgevoerd in kleuren van Mondial Movers, beschikt over een Euro5-motor. De fabrikant heeft de motor voorzien van een roetfilter. Daarmee wordt de CO²-uitstoot gereduceerd tot slechts 0,015 gram/kWu - dat is zelfs 25 procent onder de Europees vastegstelde norm.

De nieuwe verhuisauto is overigens aangepast voor het vervoer van inboedelopslag door middel van zeecontainers (20 voets). Deze containers worden in het nieuwe pand op industrieterrein De Rietvelden door een volautomatische kraan op hun plaats gezet. Omdat de DAF over een wisselbak beschikt, kan er bovendien gewisseld worden met Renova verhuis- en meubelbakken.

Marc van den Elzen, algemeen directeur van Mondial Vlugo Verhuizingen, is trots op de nieuwe verhuisauto. "Met de aanschaf van deze auto willen we willen we als Mondial Vlugo Verhuizingen ons duurzaam ondernemerschap verder uitbreiden en een steentje bijdragen aan het milieu."

Mondial Vlugo Verhuizingen, in april uitgeroepen tot Verhuisbedrijf van het Jaar, is al meer dan 65 jaar een begrip in 's-Hertogenbosch. Mondial Vlugo Verhuizingen verzorgt internationale en nationale verhuizingen: vlug én goed. Het Brabantse verhuisbedrijf is specialist op het gebied van verhuizingen naar Frankrijk. Het bedrijf is onderdeel van Mondial Movers, met 36 vestigingen in Nederland het grootse samenwerkingsverband van Erkende Verhuisbedrijven.

Foto: Mondial Vlugo Verhuizingen heeft haar wagenpark uitgebreid met een splinternieuwe milieuvriendelijke DAF 75 CF. Foto: Mondial Vlugo Verhuizingen. Bijlage: Factsheet Mondial Vlugo Verhuizingen.

Noot voor de redactie (