Ingezonden persbericht


Jetix' De Club van Sinterklaas ondersteunt fris fruitmerk Binky, Zupezond en Buitengoed!

De Club van Sinterklaas ondersteunt vanaf medio oktober een nieuw en uniek merk: Binky. Binky biedt diverse soorten vers kinderfruit. Daarmee helpt Binky ouders en hun kinderen aan een gezonde en actieve levensstijl. In een tijd dat een op de zeven kinderen te dik is, verbindt Jetix graag haar naam aan een gezond merk.

Binky staat voor leuk, leerzaam en gezond en vanaf medio oktober is het Binky-'Club van Sinterklaas'-fruit bij Coop en andere verkooppunten (kijk op www.binkyworld.nl waar Binky te verkrijgen is). Binky biedt diverse soorten vers kinderfruit: appels, mandarijnen en pitloze druiven!

Bouw je eigen stoomboot
Verder krijgt de consument bij aankoop van twee willekeurige verpakkingen Binky-fruit een zakje Clics gratis: een leuk en leerzaam bouwstenenspel, voor jongens en meisjes. In de loop van de actie worden er in de verpakkingen stickertjes van alle characters van 'De Club van Sinterklaas' weggegeven. Wanneer voldoende Clics zijn gespaard, kunnen kinderen hun eigen stoomboot bouwen en deze beplakken met 'De Club van Sinterklaas'-stickers.

Ook worden de verpakkingen getoond in het programma van De Club van Sinterklaas (driemaal daags te zien bij JETIX), want ook de Pieten houden van lekker en vers fruit.

Op deze wijze helpt Jetix mee om kinderen een actievere en gezondere levensstijl te laten hebben.

De Club van Sinterklaas en De Grote Onbekende is te zien bij JETIX vanaf 3 november op maandag t/m vrijdag om 7.45 uur, 11.00 uur en 17.25 uur.
Elke zondag is de compilatie van de afgelopen week, ondertiteld voor doven en slechthorenden. Op 24, 25 en 26 oktober van 16.00 uur tot 18.00 uur wordt de serie van vorig jaar herhaald.


---

Noot voor de redactie (