Gemeente Elburg


Bestemmingsplan `Vossenakker, 1e uitwerking'.

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat hij voornemens is, door toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub b van de Wet op de ruimtelijke ordening (voorheen artikel 11 WRO) het bestem- mingsplan `Vossenakker, 1e uitwerking' vast te stellen. Het ontwerpuitwerkingsplan heeft betrekking op het gebied gelegen tussen de Oostelijke Rondweg, de Oostendorperstraatweg en de Kruidenlaan in Elburg/Oostendorp en voorziet in onder meer de realise- ring van woningbouw en infrastructuur.
Het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit en het ontwerp van het plan "Vossenakker, 1e uitwer- king' liggen hiervoor met ingang van 5 november 2008 gedurende twee weken voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling). De stukken zijn tevens te raadplegen op de website van de gemeente www.elburg.nl.
Gedurende de hierboven genoemde termijn van de terinzageligging van de stukken kunnen belangheb- benden naar keuze schriftelijk, dan wel mondeling, een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit/- uitwerkingsplan naar voren brengen bij burgemeester en wethouders. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingstijden aan de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikke- ling van het gemeentekantoor te Elburg. Indien men buiten openingstijden van de balie een mondelinge zienswijze wil indienen, kan hiervoor een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, de heer G. Steentjes (tel. 0525-688634), of in voorkomend geval (bijv. bij afwezigheid) bij een andere medewerker van die afdeling. Tevens kan een mondelinge zienswijze, tijdens kantooruren, telefonisch worden ingediend. Het is van belang dan duidelijk aan te geven dat sprake is van een mondelinge zienswijze op het onderhavige ontwerpbesluit/-uitwerkingsplan. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 4 november 2008.
Burgemeester en wethouders voornoemd,
F.A. de Lange K. van der Linde

Publiceren in:


- Huis-aan-Huis week 45;


- publicatiebord.


- balie.