Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe versie KODAK Capture Pro Software ondersteunt scanners andere fabrikanten

Bunschoten, 5 november 2008 KODAK introduceert een nieuwe versie van KODAK Capture Pro Software. Deze unieke software biedt een intuïtieve grafische gebruikersinterface waarmee zakelijke gebruikers alle scanners van bekende merken kunnen bedienen. Dit maakt het mogelijk documenten efficiënter te digitaliseren. De Capture Pro Software versie 1.1 is hiermee het eerste programma van een scannerhardwareproducent, dat uitwisselbaar is met scanners van alle producenten. Capture Pro Software versie 1.1 heeft alles in zich om uit te groeien tot de nieuwe zakelijke standaard voor scannen.

"Bedrijven hebben behoefte aan een uitgebreide en schaalbare oplossing voor het digitaliseren van documenten. Deze oplossing moet naadloos integreren met hun bestaande scanners en de efficiëntie en productiviteit van hun scanprocessen optimaliseren", zegt Wilbert van de Weijer, Sales Manager Document Imaging Benelux bij KODAK. "De nieuwe functionaliteit van onze Capture Pro Software vereenvoudigt het scanproces aanzienlijk. Hierdoor kunnen bedrijven slimmer en sneller werken."

De nieuwe softwareversie ondersteunt scanners van andere fabrikanten en heeft daarnaast ook een nieuwe werkbalk. Deze maakt het digitaliseren met KODAK-scanners nog efficiënter. De software is nu ook verkrijgbaar in het Russisch, Turks en Tsjechisch, waarmee het totaal aantal talen op vijftien komt. Via een multimedia-trainingsprogramma verkrijgbaar in nagenoeg alle talen kunnen gebruikers de software installeren. Ook leren ze hiermee hoe ze Capture Pro Software optimaal kunnen inzetten.

"Capture Pro Software is in te zetten bij ongeveer 150 scanners van andere fabrikanten met ISIS-stuurprogramma's en VRS. Gebruikers betalen niet 'per klik . Daardoor kunnen we verwerkingsmogelijkheden aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen", zegt van de Weijer. "Veel bedrijven hebben behoefte aan een end-to-end oplossing voor het vastleggen van documenten en het beheren van informatie. Hiervoor biedt onze verbeterde Capture Pro Software uitgebreide mogelijkheden. De oplossing integreert naadloos met documentbeheersystemen van andere leveranciers, zoals Microsoft Sharepoint.

Voor advies over installatie, training en applicatieontwikkeling kunnen gebruikers van Capture Pro Software terecht bij KODAK Service and Support. KODAK Service and Support zorgt voor de praktijkondersteuning van alle KODAK-producten. Deze supportafdeling bestaat uit ruim 3.000 professionals, werkzaam in meer dan 120 landen. KODAK Service and Support is een toonaangevende leverancier van ondersteunende diensten voor elk denkbaar KODAK-product. Deze KODAK-divisie levert advies-, installatie-, onderhouds- en ondersteuningsdiensten voor verschillende branches, waaronder commercieel drukwerk, grafische communicatie, beeldverwerking en dataopslag. De professionals van KODAK Service and Support ondersteunen bij het beheersen van kosten, het maximaliseren van de productiviteit en het minimaliseren van bedrijfsrisico's.

KODAK Capture Pro Software 1.1 is vanaf eind 2008 verkrijgbaar via de KODAK-Authorised Distributors en Resellers in EMEA voor een adviesprijs vanaf 483,- euro ex. btw. Gebruikers kunnen een softwaresupportcontract afsluiten met een looptijd van 12 tot 36 maanden.

Over KODAK

Als wereldwijd de bekendste innovator op het gebied van beeldverwerking helpt KODAK consumenten, bedrijven en creatieve professionals de kracht van beelden en afdrukken te benutten.