Ingezonden persbericht


Furore benoemt Ellen van Bodegom tot Manager Business Development en Senior Adviseur

Amsterdam, 5 november 2008 ICT-dienstverlener Furore heeft Ellen van Bodegom (40 jaar) benoemd tot Manager Business Development en Senior Adviseur. In haar nieuwe functie is Van Bodegom verantwoordelijk voor het onderzoeken van nieuwe ICT-initiatieven in de zorg. Daarnaast adviseert ze landelijke instanties en zorginstellingen over de inzet van ICT. Verder vormt zij voor klanten van Furore een vraagbaak op het gebied van ICT.

Ellen van Bodegom heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van ICT en zorg. De afgelopen drie jaar had zij een eigen onderneming op dit gebied: Double IT Healthcare. Eerder werkte Van Bodegom als zelfstandig adviseur voor Nictiz en CVZ. Voordat zij als ondernemer aan de slag ging, was Van Bodegom als businessconsultant ICT in dienst bij Delta Lloyd Zorg, Kraamzorg de Eilanden en Diamiz (leverancier van het elektronische zorgnetwerk Haagnet). Daaraan voorafgaand werkte ze als verpleegkundige bij Kruiswerk Zuid-Hollandse Eilanden en het Vlietlanden Ziekenhuis. Ellen van Bodegom studeerde HBO Verpleegkunde en HBO Verpleegkundige Informatica.

Het afgelopen jaar heb ik een sabbatical ingelast. Daarna wilde ik aan de slag bij een bedrijf waarvan de ambities aansluiten bij mijn persoonlijke doelstelling: het optimaliseren van de zorgprocessen. Furore was voor mij de meest logische keuze , zegt Ellen van Bodegom. Als geen ander combineert Furore namelijk kennis van zorgprocessen met die van informatietechnologie. Naast de inhoud van mijn nieuwe functie spreekt de bedrijfscultuur mij bijzonder aan. Er wordt sterk de nadruk gelegd op zelfontwikkeling en een goede werksfeer.

Wij zijn erg blij met de komst van Ellen van Bodegom , zegt Rien Wertheim, directeur van Furore. De gezondheidszorg is bezig een inhaalslag op het gebied van ICT te maken. Ellen van Bodegom heeft meer dan twintig jaar ervaring op dit gebied en is, net als veel mensen in ons bedrijf, afkomstig uit de zorgsector. Met haar kennis en ervaring kan zij een sterke impuls geven aan ons bedrijf en onze klanten professioneel ondersteunen bij het uitvoeren van hun ICT-projecten.

Over Furore

Onafhankelijk ICT-dienstverlener Furore werkt voor ziekenhuizen, GGZ-instellingen, thuiszorginstellingen en de V&V-sector. Daarnaast heeft het bedrijf klanten in de wetenschappelijke wereld. De dienstverlening van Furore omvat ICT-advies, systeemontwikkeling , business intelligence, applicatiebeheer, testen en support.