Ingezonden persbericht


Persbericht

Arnhem, 5 november 2008

Siemon benoemt Luis Pratas als Technisch Manager

Siemon, leverancier van netwerkbekabeling, heeft Luis Pratas aangetrokken voor de functie van Technisch Manager voor België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Italië, Spanje, Portugal, Algerije, Marokko en Tunesië. In deze functie staat Luis het account-team bij met technische adviezen, om zo voor iedere afzonderlijke klant het optimale netwerk te creëren.

Luis Pratas is 8 jaar werkzaam geweest als Technical Service Engineer op het gebied van netwerken. Siemon heeft Pratas juist om zijn kennis van netwerken aangetrokken, om zo nog beter te kunnen voldoen aan de behoefte van de klanten. Luis Pratas: Met mijn aanstelling bij Siemon gaat een wens in vervulling. Ik ben erg blij om voor de marktleider te kunnen werken. De hoogwaardige producten, de ervaring en de kennis van de markt zijn enkele aspecten die me overtuigd hebben om voor Siemon te kiezen.

Voor zijn aanstelling bij Siemon was Luis werkzaam bij 3M Telecommunicatie. Luis heeft een opleiding afgerond in netwerken en telecommunicatie en is perfect drietalig.


---



Ingezonden persbericht