Persbericht

Unit 4 Agresso sponsort EK en WK Allround schaatsen 2009

~ Oud-sponsor commerciële schaatsploeg keert na vier jaar terug naar ijsbaan ~

Sliedrecht, 5 november 2008 Unit 4 Agresso sponsort het komende schaatsseizoen diverse internationale schaatstoernooien, waaronder het EK Allround in Heerenveen en het WK Allround in Hamar. De bedrijfssoftwareleverancier wil zijn internationale naamsbekendheid vergroten door de vermelding langs de ijsbanen van deze toernooien.

De afgelopen vier jaar sponsorde Unit 4 Agresso de zogeheten virtual carpets naast de goals van de voetbalvelden in de Eredivisie. Met het nieuwe sponsorcontract keert het bedrijf na jaren afwezigheid terug naar de schaatssport. Van 1996 tot 2001 had Unit 4 Agresso een van de eerste commerciële schaatsploegen van Nederland, met onder anderen Falko Zandstra. In de jaren daarna, de periode 2002 tot 2004, was Unit 4 ook al langs de baan aanwezig op de boarding bij internationale schaatstoernooien.

Unit 4 Agresso sponsort het EK Allround, van 9 tot 11 januari in Heerenveen en het WK allround, 7 en 8 februari in Hamar. Ook is het logo te zien tijdens internationale sprinttoernooien in Changchun (China), Nagano, Moskou en Kolomna (Rusland).

Jos Andeweg, directeur Unit 4 Agresso Benelux & France: De sponsoring van de Eredivisie heeft onze naamsbekendheid enorm veel goed gedaan. Net als naar voetbal kijken vele miljoenen mensen naar het schaatsen. Bovendien hebben we goede herinneringen aan onze schaatssponsoring die we ruim tien jaar geleden zijn begonnen. Die heeft ons bedrijf een gezicht gegeven.

(243 woorden)