Bouwend Nederland kiest zorgverzekering Achmea

05/11/2008 20:25

Achmea Divisie Zorg

Bouwend Nederland heeft voor haar leden voor de komende drie jaar een mantelcontract collectieve zorgverzekering afgesloten met Achmea Zorg, waar de labels Zilveren Kruis Achmea en Avéro Achmea onder vallen.

"Toen het einde naderde van onze huidige 3-jarige collectieve mantelcontracten hebben wij verschillende verzekeraars uitgenodigd een voorstel uit te brengen op basis van een door de verzekeringscommissie van Bouwend Nederland opgesteld eisenpakket. Achmea had het beste branchespecifieke aanbod. Achmea heeft laten zien dat het echt wil investeren in onze branche", aldus Roeland Contzé, manager Ledenvoordelen van Bouwend Nederland.

Roelof Konterman, directievoorzitter Achmea Zorg: "Voor de leden van Bouwend Nederland hebben wij een pakket aan maatregelen afgesproken, dat gericht is op preventie en vitaliteit. Dit varieert van bedrijfstrainingen tot verzuimscans en van dieetadvies tot thuishulp."

Met de keuze voor Achmea biedt Bouwend Nederland haar leden een direct aanbod met een zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea en een aanbod via intermediairs met Avéro Achmea. Voor de werknemers in de bouw is een speciaal aanbod ontwikkeld met een Health check, een extra brilvergoeding en extra fysiotherapie in de aanvullende verzekeringen.

Achtergrondinformatie

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 5000 aangesloten bouwbedrijven de grootste werkgeversorganisatie in de bouw. De kerntaken van Bouwend Nederland zijn belangenbehartiging, brancheontwikkeling en individuele dienstverlening aan haar lidbedrijven. De sector biedt werk aan ruim 500.000 mensen.

Achmea

Achmea is de Nederlandse pijler van de Europese verzekeringsgroep Eureko. Achmea telt circa 20.000 medewerkers en staat achter merken als Centraal Beheer Achmea, Zilveren Kruis Achmea en Avéro Achmea. Samen vormen zij de grootste verzekeringsgroep van Nederland.





http://www.bouwendnederland.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,