SCORE Business Charity Event


Donderdag 11 December 2008

AMSTERDAM, 20081105 -- Hoe heeft Foppe de Haan zijn mannen voorbereidt op de Olympische Spelen? Wat zijn Foppe's ideeën over samenwerken, teambuilding en motiveren? Is Hans Vonk naast een goede keeper ook een goede veilingmeester? SCORE nodigt u hierbij uit voor een gezellig avondje uit voor u en uw relaties. De opbrengst van dit Business charity event komt ten goede aan de Cup of Heroes. Dit is een programma van SCORE in de aanloop van het WK voetbal 2010 dat in Zuid-Afrika wordt gehouden.

Wat kunt u verwachten
Het SCORE Business event heeft een hoog regionaal karakter en is een gezellige avond met aantrekkelijke sprekers voor u, uw medewerkers en/of relaties. Na de ontvangst met een hapje en een drankje kunt u luisteren naar de inspirerende verhalen van SCORE ambassadeur Foppe de Haan. Hij zal u laten proeven aan zijn ideeën over samenwerken, teambuilding en motiveren en daarbij de link leggen tussen sport en het bedrijfsleven.
De avond met nog meer aansprekende persoonlijkheden, zal worden afgesloten met een veiling met artikelen die zijn gedoneerd door topvoetballers, -coaches en topclubs.
Tevens biedt de avond u de gelegenheid om in contact te komen met andere bedrijven uit voornamelijk de regio Utrecht; Business to Business.

Wat is SCORE
SCORE is een zuidelijk Afrikaanse sport ontwikkelingsorganisatie die sport en spel inzet om jongeren vaardigheden te laten ontwikkelen op het gebied van sport, management en levensvaardigheden. SCORE zorgt ervoor dat jongeren de kans krijgen om zich te ontwikkelen én een bijdrage kunnen leveren aan hun community. SCORE focust hierbij op leiderschap en rolmodellen, vrouwen en sport en HIV/AIDS preventie. Niet voor niets is de slogan van SCORE; `Changing Lives Through Sport'!

SCORE en WK2010
Met het oog op het WK voetbal van 2010 dat plaatsvindt in Zuid-Afrika, heeft SCORE een programma ontwikkeld; De Cup of Heroes. De Cup of Heroes is een toernooi waar rurale gemeenschappen zich kunnen profileren niet alleen op het gebied van sport, maar ook met culturele en sociale activiteiten. De Cup of Heroes is voor rurale gemeenschappen de mogelijkheid te laten zien wat ze hebben bereikt door de kracht van sport in te zetten voor ontwikkelingsdoeleinden. De opbrengsten van dit Business Charity event komt ten goede aan de Cup of Heroes, zodat deze volgend jaar in nog meer zuidelijk Afrikaanse landen kan plaatsvinden.

Reserveren
Het SCORE Business Charity event wordt gehouden op een mooie locatie net buiten Utrecht-stad op donderdag 11 december 2008.
De kosten per persoon bedragen ¤ 75,-. De factuur die u op naam van uw bedrijf ontvangt is aftrekbaar van de fiscus, aangezien wij vermelden dat u met uw bijdrage het goede doel ondersteunt.

Kortom, bezorg uzelf, uw medewerkers en/of relaties een onvergetelijke avond en reserveer nu.

Voor meer informatie en/of reserveringen:
Rick van den Tempel
+31 (0)6 46 081 898
info.nl@score.org.za


SCORE Nederland
Postbus 11541
1001 GM Amsterdam
+31 (0)20 89 10 322
info.nl@score.org.za
www.scorefoundation.nl





SCORE Nederland