IQ-Offshore kiest voor Microsoft SaaS van PerfectView


Van gratis testaccount naar betalende klant

VIANEN, 20081105 -- IQ-Offshore gaat aan de slag met Microsoft Dynamics CRM 4.0 SaaS. Het CRM pakket wordt dus niet aangeschaft, maar er wordt wel optimaal geprofiteerd van alle functionaliteiten en voordelen die de software biedt.

Gratis testaccount
Nadat IQ-Offshore eerst 25 dagen aan de slag ging met een gratis testaccount (aangevraagd via www.perfectview.nl), raakte men overtuigd van deze manier van werken en besloot men verder te gaan met Microsoft CRM die PerfectView voor IQ-Offshore op basis van Software as a Service ter beschikking stelt. Dit betekent onder meer dat de organisatie waar en wanneer men wil, kan beschikken over het relatiebestand zonder dat het geïnstalleerd is op de eigen server.

Over IQ-Offshore
Wanneer bedrijven en instellingen een tijdelijk of structureel tekort hebben aan goede programmeurs kunnen ze bij IQ-Offshore capaciteit inhuren. De programmeurs werken vanuit de vestiging in China. Sales, project- en traffic management vinden plaats vanuit de vestiging in Enschede. Kijk voor meer informatie op www.iqoffshore.nl.

Over PerfectView
PerfectView biedt een totaaloplossing voor het automatiseren van processen rondom relaties, documenten en werkstromen. PerfectView richt zich op organisaties die klantgericht willen denken en werken en helpt hen dan ook bij het oriënteren, aanschaffen, implementeren en inzetten van PerfectView CRM software en Microsoft Dynamics CRM. Kijk voor meer informatie op www.perfectview.nl.





Ingezonden persbericht