Gemeente Roermond

Diner in het Productiehuis ter ere van Nationale Horeca Doedag

Op 5 november viert Koninklijke Horeca Nederland haar 125-jarig jubileum met een Nationale Horeca Doedag. De afdeling Roermond van Koninklijke Horeca Nederland verzorgt met het Productiehuis een diner voor een 40-tal mensen die aangewezen zijn op de diensten van het Productiehuis.

Koninklijke Horeca Nederland wil met het initiatief laten zien maatschappelijk betrokken te zien door extra kansen te creëren voor het bouwen aan een hecht sociaal netwerk in dorp of stad.

Het initiatief om met een diner het horecajubileum te vieren is opgepakt door drie gerenommeerde horecabedrijven in deze stad: Oolderhof, Cox en de Oranjerie. Zij zorgen ervoor dat het diner wordt bereid, samen met de mensen die deelnemers zijn in het Productiehuis. In koppels van twee worden de diverse dinergangen bereid. Het diner begint om 17.30 uur in het Productiehuis.

Het volgen van een opleiding in het Productiehuis, moet voor de deelnemers uiteindelijk leiden tot nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Het Productiehuis is een initiatief van de gemeente Roermond om werkzoekenden uit Roermond te kwalificeren en te bemiddelen bij banen bij werkgevers in de regio. Het Productiehuis richt zich zowel op werkgevers als op werkzoekenden. Publicatiedatum: 31-10-2008 Bijgewerkt: 31-10-2008