Free Souls nu ook in business met 'The Soul of Leadership'


Rishis breidt haar activiteiten uit met een reeks Business & Bewustwording

AMSTERDAM, 20081031 -- Tussen de Boeddhabeelden, in de boardrooms van Huize Frankendael Amsterdam start Rishis woensdag 5 november 2008 een 8-delige reeks lezingen en workshops met Paulien Assink van Twijnstra Gudde. Paulien is verbonden aan Twijnstra Gudde Adviseurs en Managers. Zij is oprichter en `reisleider' van het internationale leiderschapsprogramma CALL (een ontwikkelingsprogramma voor de top van het bedrijfsleven, de overheid en de wetenschap).

'The Soul of Leadership' is ontwikkeld voor ondernemers en managers en bestaat uit een serie interactieve workshops en lezingen over bewustwording en spiritualiteit. Deze sessies zijn inclusief diner, borrel & lounge in het Koetshuis van Huize Frankendael. Hiermee biedt Rishis een vernieuwend programma op een prachtige plek aan de rand van Amsterdam. Het programma zal worden gestart op woensdag 5 november 2008 door Paulien Assink met de workshop `Uit het harnas, vier wegen naar authentiek leiderschap'.

In deze workshop biedt Paulien Assink vier universele wegen van ontwikkeling aan, die uiteindelijk leiden tot meer evenwichtig leiderschap. Ze maakt concreet hoe het masker eruit ziet en hoe wij spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek leiderschap kunnen ontwikkelen.

Naast Paulien Assink zullen vooraanstaande psychologen, coaches, filosofen en mystici, allen werkzaam binnen de wetenschap en/of de top van het bedrijfsleven, de lezingen en workshops verzorgen: Drs. Roos Litjens (Edelsteenkundige en Consultant Human Design), PdD Thieu Besselink (Directeur River - European Institute for Leadership & Social Innovation, onderzoeker European University en Auteur 'Leaders of the Abyss'), Johanna van der Schaft (Dynamics of Change, Leadership Journey), Drs. Miek Pot (Contemplatie-trainer en auteur van het boek naar het Hart van mijn ziel, over Karthuizerklooster), prof. Wessel Ganzevoort (Bijzonder hoogleraar Organisatiedynamiek en - Innovatie aan de Universiteit van Amsterdam), Dr. Jan Vaessen (Theoloog, predikant en universitair docent) en Dr. Els Kikke (Psycholoog, trainer Twijnstra Gudde en auteur van o.a Androgyne mens en Loskomen).

Voor meer informatie kijk op www.rishis.nl
Het is ook mogelijk om de workshops/lezingenafzonderlijk te volgen.