Gemeente Krimpen aan den IJssel


Op donderdag 6 november 2008 vergadert de gemeenteraad over de gemeentebegroting 2009. Een belangrijke vergadering waarin de plaatselijke politieke partijen in Algemene Beschouwingen hun visie verwoorden. Daarna stelt de gemeenteraad de begroting 2009 vast.

Waaraan moet volgens u de gemeente geld uitgeven? Om tot een begroting te komen moeten belangrijke afwegingen worden gemaakt. Daarbij wil de gemeenteraad ook rekening houden met opmerkingen van Krimpense burgers en organisaties. Denkt u mee? Waaraan moet volgens u meer of juist minder aandacht en geld worden besteed?

Hoorzitting over de gemeentebegroting 2009
Om u de gelegenheid te geven uw mening te laten horen, wordt er een hoorzitting gehouden op: woensdag 22 oktober 2008 om 19.00 uur in het raadhuis.
Leden van de gemeenteraad zijn tijdens deze hoorzitting aanwezig. U bent van harte welkom!
Alle wensen en meningen vanuit de Krimpense samenleving worden meegewogen bij de besluitvorming door de gemeenteraad op 6 november a.s. Meldt u zich uiterlijk 20 oktober voor de hoorzitting aan via hoorzitting@krimpenaandenijssel.nl U kunt uw aanmelding ook telefonisch doorgeven aan bureau Communicatie, tel: (0180) 540627.

Vooraf schriftelijk reageren
U kunt uw mening ook vooraf kenbaar maken. Doet u dat wel voor 20 oktober 2008. Schrijf een brief met uw goed onderbouwde mening aan: de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel, Postbus 200, 2920 AE Krimpen aan den IJssel of per e-mail: hoorzitting@krimpenaandenijssel.nl Ook kunt u uw schriftelijke standpunt tijdens de hoorzitting mondeling toelichten.

Volgorde van sprekers
Tijdens de hoorzitting krijgen eerst de indieners van een schriftelijke reactie de gelegenheid om hun standpunt toe te lichten. Daarna kunnen de overige bezoekers het woord voeren.

Hoe komt u aan de begroting 2009?
U kunt de stukken downloaden via: www.krimpenaandenijssel.nl U kunt de stukken inzien bij het Publiekscentrum in het raadhuis.

Krimpen aan den IJssel