Gemeente Heemskerk


maandag, 27 oktober 2008

Doe mee aan de Dag van de Dialoog

Donderdag 6 november is in Heemskerk de Dag van de Dialoog. Op verschillende plaatsen in de buurt Hart van Heemskerk gaan inwoners en organisaties met elkaar aan tafel en in gesprek over het thema "Een goede buur is...". De gesprekken zijn van 12.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 19.30 uur. Aan iedere tafel kunnen zes tot acht personen aanschuiven en tijdens de gesprekken wordt lunch en diner geserveerd. Wilt u meepraten en mee-eten, geef u dan nu op voor een lunch- of dinertafel bij bureau Discriminatiezaken Kennemerland!

De Dag van de Dialoog is een maatschappelijk initiatief voor inwoners en (lokale) organisaties. Deze dag wordt jaarlijks in veel steden georganiseerd en dit jaar voor het eerst in Heemskerk. De buurt Hart van Heemskerk heeft de primeur.
Tijdens de Dag van de Dialoog gaan buurtgenoten van alle rangen, standen, culturen en komaf met elkaar in gesprek. In gesprek kunnen de deelnemers kennis nemen van elkaars achtergrond, ervaringen en ideeën, en daarmee zichzelf verrijken.

Locaties
De gesprekstafels komen ondermeer bij het gemeentehuis, de bibliotheek, de Nozem en de Non, de muziekschool Heemskerk, Het Spectrum en Balie 6 te staan. Bij welke tafel u kunt aanschuiven is nog een verassing. Een paar dagen na uw aanmelding krijgt u per post en/of e-mail bericht op welke locatie u wordt verwacht.

Wilt u tijdens de Dag van de Dialoog bij een van de gesprekstafels aanschuiven? Meldt u dan nu aan via info@remove-this.bdkennemerland.nl ! Of bel naar 023-531 58 42. Voor meer informatie over de Dag van de Dialoog kunt u ook terecht op www.bdkennemerland.nl/dialoog
---