Provincie Utrecht

Werkbezoek commissaris van de Koningin aan de gemeente Zeist

4-11-2008 -

De commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht, de heer R.C. Robbertsen, brengt op donderdag 6 november 2008 een werkbezoek aan de gemeente Zeist. Op het programma staan onder meer bezoeken aan de Brede School in Den Dolder en aan de wijk Kerckebosch.

De commissaris van de Koningin gaat in gesprek met het bestuur van de Brede School "De Schilden" en met vertegenwoordigers van wijkverenigingen. De school richt zich op het ontwikkelen van (sociale) netwerken. Kinderen kunnen zich door een grotere sociale en maatschappelijke samenhang tussen het basisonderwijs en de buurt beter ontwikkelen.

Daarnaast brengt de commissaris een bezoek aan Kerckebosch in Zeist. Daar spreekt hij met bewoners en bestuurders over herstructurering van de wijk.

Voorafgaand aan dit werkbezoek heeft de commissaris van de Koningin een gesprek met burgemeester Janssen en een gesprek met het voltallige college van burgemeester en wethouders. Het bezoek wordt afgesloten met een informele bijeenkomst met raadsleden in het gemeentehuis.

Meer informatie: Eva de Vroome, telefoon 030 258 22 49