Goedkoop overnachten in dure hotels tijdens de HotelWeek

05/11/2008 12:22

Hotelspecials.nl

Vanaf morgen kun je reserveren voor de HotelWeek. Dat is slapen in een luxehotel tegen een vaste lage prijs.

Haarlem, 5 november 2008 - Morgen gaat de eerste editie van de Nederlandse Hotelweek van start. Tijdens deze eerste editie kan iedereen zeer voordelig kennismaken met luxe tophotels

"Het idee is zeer eenvoudig. Het publiek kan kennismaken met luxe sterrenhotels tegen een vaste lage prijs. Het is een initiatief om luxe hotelkamers te introduceren bij een breed publiek. Vergelijkbaar met de Restaurant Week, maar dan voor hotelovernachtingen! Bovendien hanteren we een vaste prijs, altijd inclusief ontbijt en zonder welbekende addertjes. We verwachten dan ook een stormloop", aldus de heer M. de Boer, marketing manager bij Hotel Booker B.V.

Ruim 150 hotels in Nederland, België en Duitsland hebben zich inmiddels aangemeld. Tophotels zoals Landgoed Duin & Kruidberg, The Westin Rotterdam en Chateau du Lac zijn slechts enkele voorbeelden van het royale 4- en 5-sterrenaanbod.

De eerste editie van de HotelWeek is een initiatief van HotelSpecials.nl en wordt ondersteund door een aantal grote partners, waaronder American Express, DiningCity, De Telegraaf en NR6.

De complete lijst van deelnemende hotels is te vinden op www.HotelWeek.nl. Tevens kan men hier reserveren vanaf 06 november om 09.00 uur gedurende een week. De overnachting kan genoten worden in de week van 02 tot en met 09 januari en is altijd inclusief ontbijt en zonder bijkomende kosten.

Over HotelSpecials.nl

HotelSpecials.nl is opgericht in 2001 en richt zich volledig op het verkopen van hotelovernachtingen. Naast HotelSpecials.nl zijn er de labels; BungalowSpecials.nl, HotelAanbiedingen.nl, GiftFor2.nl, HotelCadeau.nl en Uitin.nl.

Het aanbod bestaat uit meer dan 1600 hotels en 300 bungalowparken in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. In 2007 realiseerden de labels een bruto omzet van 35 miljoen euro met in totaal 200.000 boekingen. Sinds 2006 is er een vestiging in Zweden met de website HotelSpecials.se.





http://www.hotelweek.nl

http://www.hotelspecials.nl