Gemeente Bussum

Bussum op IJs gaat door!
Discoschaatsen bussumopijs.jpg

Voor de tweede keer wordt in Bussum het schaatsspektakel Bussum op IJs georganiseerd.

Dankzij een groot aantal sponsoren en de subsidie van de Gemeente Bussum heeft de Stichting Bussum op IJs genoeg geld ingezameld om dit festijn weer mogelijk te maken. In de periode van 6 december 2008 tot 4 januari 2009 kan er weer volop geschaatst worden op de kunstijsbaan vóór het Gemeentehuis.

Niet alleen is er gewoon schaatsen voor het plezier, maar staan ook andere schaatsactiviteiten op het programma. Wat gaat er allemaal gebeuren? Er is weer schoolschaatsen, je kunt je inschrijven voor schaatslessen in de kerstvakantie en er worden ijshockeyclinics gegeven. Verder is er een groot aanbod aan entertainment. Zo is er bijvoorbeeld weer elke zaterdagavond discoschaatsen wat vorig jaar erg populair was.

Natuurlijk wordt de ijsbaan spetterend geopend op 6 december. Er worden themadagen georganiseerd en Kerstmis op IJs wordt in sprookjesachtige sfeer gevierd. Ook met Oud en Nieuw zijn er festiviteiten gepland.Bussum op IJs is bovendien een uitstekende locatie voor bedrijfsontvangsten, verjaardagsfeesten en kinderpartijtjes. Voor de inwendige mens wordt ook weer gezorgd:

De Stichting Bussum op IJs bestaat uit zes professionals en een groot aantal enthousiaste vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om dit schaatsspektakel in Bussum mogelijk te maken en voor de komende jaren te behouden. Een Comité van aanbeveling staat hen met raad en daad bij. Het initiatief wordt ondersteund door burgemeester en wethouders en de gemeenteraad van Bussum, sportverenigingen, het bedrijfsleven, het MKB Bussum en scholen in Naarden-Bussum en de Hilversumse Meent.

Inschrijven voor de schaatslessen in de kerstvakantie en verjaardagspartijtjes gebeurt via de site.
En als je meer wilt weten, kijk dan ook op www.bussumopijs.nl