Gemeente Kerkrade

06.11.08: Gemeente organiseert ouderavond inzake College Rolduc

De Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg heeft een ingrijpend besluit genomen inzake de toekomst van College Rolduc. De gemeente Kerkrade is het hier niet mee eens en is bezig met het organiseren van allerlei acties om dit omstreden besluit aan te vechten.

De gemeente heeft veel reacties en vragen gekregen van ouders van leerlingen van College Rolduc. Om alle informatiestromen in goede banen te leiden, is er een apart mailadres geopend: ActiecentrumRolduc@kerkrade.nl. Via dit adres kunt u vragen stellen en uw reactie kenbaar maken. Verder zal ook de laatste stand van zaken periodiek op de website van de gemeente vermeld worden.

De gemeente wil graag in contact komen met ouders van kinderen die nu onderwijs bij College Rolduc volgen. Voor ouders van kinderen die nog een keuze voor een school voor voortgezet onderwijs moeten maken, zal een aparte bijeenkomst georganiseerd worden. De bijeenkomsten zijn bedoeld om samen van gedachten te wisselen over te nemen maatregelen en acties.

Deze ouderavond voor de huidige leerlingen van College Rolduc wordt gehouden op:
woensdag 12 november a.s. om 19.30 uur in het Parkstad Limburg Theater, Theaterpassage 2 in Kerkrade.

Wethouder Bosch zal namens het gemeentebestuur aanwezig zijn. De gemeente hoopt op een hoge opkomst!