Begrijp het succes van Obama en win een Intelligente organisatie

06/11/2008 12:05

Passionned Nederland BV

Amersfoort, 6 november 2008 - Barack Obama heeft op 4 november jl. de Amerikaanse verkiezingen glansrijk gewonnen. Maar wat is het geheim van zijn organisatie en achter zijn succes? CNN zegt hierover: "He won it with an organization that even opponents called brilliant."

U kunt ons helpen het succes van zijn briljante organisatie en uitgekiende strategie verder te ontrafelen. Wij nodigen u daarom graag uit deel te nemen aan een bijzondere prijsvraag. Weet u het juiste antwoord dan krijgt u een Intelligente organisatie cadeau!

Ga vandaag nog naar onze prijsvraag 'Obama's strategie en intelligente organisatie' op onze website www.passionned.nl. De prijsvraagt duurt tot 29 november 2008. De winnaars krijgen 1 december a.s. bericht.

Over Passionned

Passionned is een onderzoeks- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in business intelligence, intelligente organisaties en gedrag. "Mensen beter laten samenwerken" is waar Passionned voor staat. Met moderne technologie, betere stuurinstrumenten en bijpassende gedragscompetenties voor leidinggevenden en medewerkers. Met een grote, snel groeiende klantenkring in het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid.

Passionned organiseert elk jaar de Business Intelligence Awards. De award is een prestigieuze prijs voor de "slimste organisatie van Nederland" die onlangs door supermarktconcern Ahold is gewonnen. Passionned voert ook onderzoek uit naar organisaties en tooling, zoals de bekende Nationaal BI Survey, de ETL Tool Survey en de BI Tool Survey.





http://www.passionned.nl/bestelformulieren/obamastrategie.htm