Film over werken bij TenneT Wervingsite genomineerd

06/11/2008 12:21

TenneT TSO B.V.

Om potentiële medewerkers een indruk te geven van de werksfeer van de organisatie, heeft TenneT een filmpje gemaakt voor op de wervingsite www.werkenbijTenneT.nl. De bezoeker krijgt een korte rondleiding door TenneT. Zo wordt het Landelijk Bedrijfsvoeringcentrum bezocht en geniet men van het indrukwekkende uitzicht vanuit een hoogspanningsmast. Het filmpje heeft als doel om nieuwe medewerkers te werven.

In mei van dit jaar is TenneT gestart met een intensieve arbeidsmarktcampagne voor het werven van 200 nieuwe medewerkers. Hiervan zijn inmiddels 150 medewerkers aangenomen. De forse groei komt voort uit de nieuwe taken als landelijk netbeheerder van het 110 kV en 150 kV-net en het groot aantal nationale en internationale infrastructurele projecten.

Wervingsite genomineerd

De wervingsite is een belangrijk kanaal van TenneT om de vacatures onder de aandacht te brengen. De wijze waarop TenneT dit doet, wordt gewaardeerd. De wervingsite van TenneT (www.werkenbijTenneT.nl) is immers genomineerd voor de jaarlijkse prijs van Digitaal-Werven; de 'Beste digitale sollicitatie-ervaring'. In 2008 onderzocht Digitaal-Werven ruim 350 bedrijven en organisaties in Nederland. Er vielen zo'n 100 bedrijven af aangezien ze geen vacatures op hun site hadden staan of omdat de site onvoldoende geschikt was voor alle browsers. Van de ruim 250 overgebleven bedrijven scoorde driekwart een onvoldoende. Naast TenneT zijn er nog acht andere bedrijven genomineerd. De uitreiking vindt plaats op 3 december in Utrecht.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijTenneT.nl.





http://www.werkenbijtennet.nl/nl-NL

www.tennet.org