Politie Zuid-Holland-Zuid

11/06 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Dordrecht , 06-11-2008 o Persberichten district II

EVEN BOODSCHAPPEN DOEN
GORINCHEM De politie heeft op woensdagmorgen 5 november een 20-jarige vrouw uit Gorinchem aangehouden wegens rijden zonder rijbewijs/ joyriding. Een surveillerende agent zette de automobiliste aan de kant op de Banneweg. Ze reed daar door het rode licht op de spoorwegovergang. Na een check van haar gegevens kwam boven water dat ze nog helemaal geen rijbewijs heeft. Ze is wel bezig met lessen. De jongen vrouw had de auto van haar vriend zonder toestemming van hem gepakt om boodschappen te gaan doen. Haar vriend deed geen aangifte wegens joyriding. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

AGRESSIEVE TREINREIZIGER AANGEHOUDEN
GORINCHEM Op het station in Gorinchem heeft de politie op woensdagmiddag 5 november een agressieve treinreiziger aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Gorinchem. De knul had een treinkaartje met korting maar kon geen kortingspas overleggen aan het treinpersoneel. Hij kon zich daarnaast niet legitimeren. Het treinpersoneel schakelde daarop de politie in voor identificatie. De 17-jarige probeerde in de trein weg te komen maar dit ging niet. Er ontstond een kleine worsteling met het personeel maar uiteindelijk kon de politie op het station Gorinchem de jongeman aanhouden. Hij werd na verhoor op het politiebureau weer in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

POLITIE ZOEKT GETUIGEN BESCHADIGEN AUTO
GORINCHEM - De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van een auto die is doorgereden na een aanrijding. Een 40-jarige vrouw uit Gorinchem werd op zaterdag 1 november door de politie op de hoogte gesteld dat haar geparkeerde auto was beschadigd en de verdachte zou zijn doorgereden.
De vrouw parkeerde op vrijdag 31 oktober haar auto aan de A.B.Corneliszoonstraat. Volgens de melder van het incident zou de verdachte in een witte caddy tegen haar auto zijn gebotst en met hoge snelheid zijn weggereden. De auto raakte beschadigd aan zowel voor - en achterkant doordat de auto doorschoof tegen de daarvoor geparkeerde auto. De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien. Heeft u meer informatie wat de politie zou kunnen helpen in het opsporen van de verdachte?
Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
U kunt uw informatie ook anoniem kwijt op het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.