Gemeente Zwolle

Inspiratie opdoen voor innovatie

Datum uitgave persbericht: 11/05/2008

Ondernemers die kansen zien om met vernieuwende technieken een uniek product te ontwikkelen kunnen donderdag 6 november 2008 terecht bij de bijeenkomst `Let's go innovate'. Deze inspirerende bijeenkomst wordt gehouden bij Stork Air aan de Lingenstraat 2 en wordt aangeboden door het Europese Stimuleringsprogramma GO

Het programma is kort maar krachtig! Na de ontvangst om 11.30 uur nemen wordt de bezoeker op een creatieve manier meegenomen in de wereld van ideeën, projectvoorstellen, intakes en Europese subsidieaanvragen. Via journalistieke vraaggesprekken en speelse theatervormen, maakt men kennis met opvallende projecten en ontwikkelingen op het gebied van innovatie en subsidie in onze regio.

GO Gebundelde Innovatiekracht

Het Operationeel Programma Oost-Nederland (GO Gebundelde Innovatiekracht) is een gezamenlijk stimuleringsprogramma van de provincies Overijssel en Gelderland samen met de stedelijke netwerken Zwolle Kampen Netwerkstad, Stedendriehoek, Netwerkstad Twente, Regio De Vallei en Stadsregio Arnhem Nijmegen om de innovatieve positie van Oost-Nederland verder te versterken. Kijk voor meer informatie over het stimuleringsprogramma `GO Gebundelde Innovatiekracht' op www.go-oostnederland. (zie onderstaande link)