Gemeente Laarbeek


Meld nu sporters en vrijwilligers aan voor het Laarbeeks Sportgala

LAARBEEK- Op zaterdag 3 januari 2009 vindt voor de twaalfde keer het Laarbeekse Sportgala plaats. De Laarbeekse werkgroep Sportgala is al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het Laarbeeks Sportgala. Deze werkgroep bestaat uit enkele (sportieve) inwoners van Laarbeek en vertegenwoordigers van de gemeente en de Rabobank. Het Sportgala vindt plaats in De Dreef in Aarle-Rixtel. Voor de junioren start het sportgala om 14.00 uur, voor de senioren om 20.30 uur. Noteert u deze datum en tijden alvast in uw agenda!

Seniorengala

Met het huldigen van de sportman, de sportvrouw en het sportteam van het jaar 2008 brengt de werkgroep Sportgala, een eerbetoon aan alle Laarbeekse sportkampioenen én de mensen achter andere belangrijke Laarbeekse sportprestaties. Aan de basis van (sport)prestaties staat vaak een groot aantal vrijwilligers. Zij worden speciaal geëerd door de sportvrijwilliger en jeugdsportvrijwilliger van het jaar 2008 voor het voetlicht te brengen. Het seniorengala wordt uiteraard voorzien van een passende entourage met een aantal optredens van lokale artiesten. Het programma vindt u binnenkort op deze gemeentepagina.

Jeugdgala

Tijdens het Jeugdsportgala worden alle jeugdige kampioenen in het zonnetje gezet. De voorbereidingen hiervoor zijn nog in volle gang. Binnenkort kunt u op deze gemeentepagina meer lezen over de activiteiten voor de jeugd op zaterdag 3 januari 2009.

Wij zijn afhankelijk van uw nominaties

Veel verenigingen ontvangen aankomende week een brief waarin zij worden uitgenodigd om sporters en vrijwilligers aan te melden voor het Seniorengala en het Jeugdgala.

Helaas kunnen wij op die manier natuurlijk niet alle sporters en vrijwilligers bereiken. Daarom geven wij hierbij iedereen de kans om kandidaten aan te melden. Ook sporters uit Laarbeek, die als individueel sporter lid zijn van een vereniging buiten Laarbeek mogen genomineerd worden. U kunt iemand nomineren door een formulier in te vullen, dat u hieronder in Word-formaat kunt downloaden. Daar kunt u ook de criteria raadplegen waaraan genomineerden moeten voldoen. Wij ontvangen uw opgave het liefst per e-mail op sportgala@laarbeek.nl. Wij verzoeken u de lijsten en namen, indien mogelijk, als Excel-bestand bij te voegen. Wanneer u niet over internet beschikt, kunt u de informatie en de formulieren opvragen bij Agnes Franssen-Visbeen, tel. 0492 469786.

* Aanmeldingsformulier jeugd individueel en team
* Aanmeldingsformulier jeugdsportvrijwillig(st)er
* Aanmeldingsformulier sportman-sportvrouw senioren
* Aanmeldingsformulier sportvrijwillig(st)er
* Aanmeldingsformulier team senioren

Stemformulieren

Ook dit jaar mogen de verenigingen weer de sportcoryfeeën kiezen. Zodra alle opgaven bekend zijn, krijgt elke sportvereniging één stemformulier met daarop alle categorieën en genomineerden. De sportverenigingen kunnen in elke categorie op iemand stemmen. Als de stemformulieren retour gezonden zijn, telt de werkgroep Sportgala de stemmen en zijn de sportcoryfeeën Laarbeek 2008 bekend!

Sluitingsdatum voor inleveren gegevens

Graag ontvangen wij uw opgave vóór vrijdag 28 november 2008. Na die datum kunnen wij geen opgaven meer verwerken. De Werkgroep Sportgala en alle Laarbeekse sporters en vrijwilligers rekenen op u!

Werkgroep Sportgala.