Kennisnet

bevat submenu Pers
Kennisnet en Schooltv bundelen krachten in Expose Your Talent

Kennisnet en Schooltv bundelen krachten in Expose Your Talent

Kennisnet en Schooltv bundelen hun krachten en organiseren samen de wedstrijd Expose Your Talent, de landelijke filmwedstrijd voor leerlingen in het primair- en voortgezet onderwijs. De leerlingen werken in teams aan een film. Van script, regie, tot montage, alles doen de leerlingen zelf. (zie: www.exposeyourtalent.nl).

Deze samenwerking betekent een verrijking van Expose Your Talent. Meedoen aan deze wedstrijd wordt nu nog aantrekkelijker voor zowel docenten als leerlingen. Door kennis en ervaring van Schooltv kunnen wij docenten een nog intensievere ondersteuning aanbieden; leerlingen maken kans op een unieke praktijkervaring, zoals een kijkje achter de schermen bij Schooltv! De prijzen worden ook dit jaar weer tijdens een spetterende finale uitgereikt aan de teams met de beste inzendingen.

Willeke van Mierlo, lerares op OBS Kolmanscate te Deventer, is verheugd met deze samenwerking. "Mijn leerlingen kijken iedere week naar Schooltv. Meedoen aan Expose Your Talent maakt het nu dus nog 'echter', want Schooltv wordt met professionele camera's gemaakt, met een regisseur en een geluidsman. Bovendien zou het geweldig zijn als we een workshop krijgen van iemand die werkt bij een bekend tv-programma."

Op zoek naar een actief en inspirerend project? Doe dan mee! Voor de snelle inschrijvers is er een speciale actie. Tot eind dit jaar ontvangt iedere 10e goedgekeurde inschrijving een taart voor het team. De inschrijfperiode sluit op 31 januari 2009. Inschrijven kan via wedstrijden.kennisnet.nl.