Gemeente Smallingerland


* | 2008

* | November

* | Gemeente mist 1 week e-mail

Gemeente mist 1 week e-mail

Uw medewerking wordt gevraagd als u de afgelopen week aanvragen via internet deed of een e-mail naar de gemeente stuurde.

De gemeente Smallingerland heeft gisteren te maken gekregen met een vervelend softwareprobleem waardoor een deel van de medewerkers geen e-mail heeft ontvangen of heeft kunnen versturen. Er wordt nog gezocht naar de oorzaak. De gemeente kan ondertussen weer mail ontvangen en versturen.
Om weer te kunnen werken was het noodzakelijk om de postvakken één week terug te zetten naar vorige week woensdag 29 oktober. Het is daarom mogelijk dat inwoners, bedrijven en leveranciers nog geen reactie hebben gekregen van de gemeente op door hen verzonden e-mail. In dat geval vraagt de gemeente uw medewerking om uw bericht opnieuw te sturen. Dat geldt ook voor aanvragen die via www.smallingerland.nl zijn verzonden. Ook deze aanvragen komen namelijk via e-mail bij de betreffende afdelingen terecht. Uiteraard zullen onze medewerkers zelf ook actief bij mailers navraag doen als e-mail werd verwacht.