Gemeente Den Haag

Stem op beste buurtproject van Nederland

Twee Haagse buurtprojecten zijn in de race om het Beste buurtproject van Nederland te worden. Het Jeugdwijkberaad Laak wil een grote informatiemarkt organiseren voor kinderen én hun ouders in Laak. In Morgenstond (Zuidwest, Escamp) willen bewoners de binnentuin van de Steenwijklaan, Ruinerwoldstraat en de Schipborgstraat opknappen met plantenbakken, een jeu-de-boulebaan en picknicktafels.

De Haagse projecten zijn samen met 33 andere plannen geselecteerd uit 240 inzendingen. De winnaar van de verkiezing, georganiseerd door de NCRV, krijgt een bedrag van maar liefst 25.000 euro, dat ze mogen besteden aan de realisatie van hun buurtproject.

Stemmen
Om te winnen moeten de projecten zo veel mogelijk stemmen verzamelen. De twaalf projecten die op 12 november de meeste stemmen hebben verzameld gaan door naar de tweede ronde. Op 21 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Haagse projecten kunnen uw stem heel goed gebruiken. Ga daarom snel naar www.hetbestebuurtplan.nl en stem op uw favoriete Haagse project!