Ingezonden persbericht


HOEKMANTOTAAL VERSTERKT COMMERCIËLE AFDELING

Zwolle - 6 november 2008 -- hoekmantotaal, leverancier van offset en digitaal kwaliteitsdrukwerk en aanvullende communicatieoplossingen voor MKB en multinationals, heeft het verkoopteam versterkt met David Leeuw en Albert Vos. Op de afdeling ordermanagement is Erwin Stephan aangetrokken.

Leeuw, recent gestart als accountmanager, heeft Marketing Management gestudeerd aan Hogeschool HBO Nederland in Zwolle en werkte eerder bij PlantijnCasparie. Vos, afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Utrecht, is benoemd als accountmanager, met focus op de Randstad. Hij werkt sinds 1991 bij hoekmantotaal en was eerder calculator en ordermanager. Stephan, afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Zwolle, is in juni begonnen als ordermanager. Hij werkte voorheen bij Uniprint in Meppel.

Edwin Compagne, commercieel manager van hoekmantotaal: "De uitbreiding van het verkoopteam vormt de basis voor het verstevigen van de contacten met onze klanten. Met Albert, David en Erwin in het team, zullen we nog beter in staat zijn om klanten te helpen bij de keuze en implementatie van innovatieve oplossingen voor specifieke behoeften, zoals het contentmanagement systeem 'huisstijltotaal' waar op dit moment veel vraag naar is."

Over hoekmantotaal
hoekmantotaal is sinds 1938 totaalpartner in communicatie. Vanuit haar vestigingen in Genemuiden, Rijssen en Zwolle levert hoekmantotaal wereldwijd (offset en digitaal) kwaliteitsdrukwerk en aanverwante, innovatieve diensten en oplossingen om de communicatie van haar klanten beter en effectiever te maken. Bij hoekmantotaal werken ruim 70 specialisten. Kijk voor meer informatie op: www.hoekmantotaal.nl

hoekmantotaal is een merknaam van Hoekman Beheer B.V.