AutoRai

Renault introduceert Mégane Hatchback Authentique

(11/6/2008)
Na de onthulling van de nieuwe Renault Mégane Hatchback en Coupé, presenteert Renault nu ook de Mégane Hatchback Authentique. Dit compleet uitgeruste basismodel is er vanaf 19.900 euro.

Bij de presentatie van de nieuwe Mégane Hatchback Coupé waren de reacties op de rijke uitrusting en het uitgebreide gamma accessoires van deze modellen zeer enthousiast. Renault heeft echter ook geconstateerd dat er vraag is naar een minder rijk uitgeruste versie tegen een scherpere prijs. Het merk antwoordt op de vraag uit de markt en introduceert de 74 kW/100 pk sterke 1.6 16V Mégane Hatchback Authentique voor 19.900 euro. Standaard is deze versie uitgerust met onder meer een Elektronisch Stabiliteits Systeem (ESP), handbediende airconditioning, zijairbags vóór, gordijnairbags en een sleutelkaart.

Dat Renault Business Finance ook het volste vertrouwen heeft in deze scherp geprijsde uitvoering, blijkt wel uit de bijzonder scherpe vanaf leaseprijs van ⬠399, = gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 80.000 km totaal, exclusief brandstof vervangend vervoer en BTW.