Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***
Amsterdam, 5 november 2008

De strijd om de Gouden Microfoon is begonnen!
MySpace Comedy Award 2008

De komende dagen wordt duidelijk wie zich hét stand-up comedy talent van 2008 mag noemen! Op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 november staan de acht halve finalisten op de planken van de Arenbergschouwburg in Antwerpen om te strijden om deze titel.

De jury, bestaande uit Alexander Nijeboer (voorzitter), initiatiefnemer en auteur van de Cabaret & Comedy Gids, Roel Coppelmans, directeur van het KAB Posttheater in Arnhem en Tom Bertels, oprichter van Cabaretten in Vlaanderen, zal beslissen wie zaterdag tijdens de finale met de Gouden Microfoon naar huis gaat.

Acht talenten zijn geselecteerd uit een reeks voorrondes met 60 deelnemers. Op 6 en 7 november strijden zij voor een plek in de finale. Iedere avond wordt afgesloten met bijzondere gastoptredens. Bart Cannaerts (B) & Steve Hughes (UK) op 6 november. Michael van Peel (B) & Javier Guzman (NL) op 7 november. En voor de finale zal Stephen K Amos, één van de vaste Comedy Store players uit Londen een indrukwekkend gastoptreden verzorgen. De presentatie van dit zinderende finaleweekend is in handen van Thomas Smith (B).

Wil jij LIVE zien wie er tijdens de finale met de Gouden Microfoon naar huis gaat? Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Speeldata: halve finales do 6 & vrij 7 november - 20.30 uur finale zat 8 nov - 20.30 uur
Meer info: www.myspace.com/comedyaward
www.arenbergschouwburg.be/ 0032 (0)70 - 222192

###########