Ingezonden persbericht


5 november 2008

Bedrijvenpark Leeuwendale te Den Haag bereikt hoogste punt

De Groene Groep Ontwikkeling B.V. realiseert aan de rand van Den Haag nabij de verkeersknooppunten Prins Clausplein en Ypenburg, het Bedrijvenpark Leeuwendale. Gisteren gaf Martien de Groene, directeur van De Groene Groep samen met de eerste koper van een van de bedrijfsunits, de heer Meulkens, een feestelijk tintje aan het bereiken van het hoogste punt.

Op het bedrijvenpark worden twee representatieve bedrijfsgebouwen gerealiseerd die onderverdeeld zijn in respectievelijk 5 en 34 bedrijfsunits. De locatie is bij uitstek geschikt voor ondernemers met een werkgebied in Haaglanden en daarbuiten. Martien de Groene: "Het project sluit perfect aan bij het gemeentebeleid het MKB te steunen in de ontwikkeling van de werkgelegenheid en het geven van ruimte. Met Bedrijvenpark Leeuwendale creëren we aanbod van hoogwaardige bedrijfsruimte voor het MKB in een voor ondernemers aantrekkelijke omgeving. De aandacht voor architectuur en voldoende parkeergelegenheid staan bovendien hoog bij ons in het vaandel."

Bijzonder is dat er mogelijkheden zijn de bedrijfsunits onderling - bouwkundig - te koppelen, waardoor de units in de gewenste omvang gebouwd kunnen worden en worden voorzien van bijvoorbeeld een showroomgedeelte en een tweede overheaddeur.

De bedrijfsunits worden zowel te koop als te huur aangeboden. Reeds 50% is verkocht. De oplevering is gepland in maart 2009.

In aansluiting op de realisatie van het project Bedrijvenpark Leeuwendale wil De Groene Groep aan de Westvlietweg nog vier bedrijfswoningen realiseren. De ontwikkeling hiervan is reeds gestart.

Einde bericht