Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vol trots presenteert QuestControl de nieuwe Razer Salmosa Muis.

Razer Salmosa Muis
's Werelds snelste entry level muis

De Razer Salmosa is ontworpen om één van de lichtste en meest compacte muizen van zijn klasse te zijn Dit is de ideale muis voor gamers die zowel naar snelheid als controle streven.

De Razer Salmosa gebruikt de Razer 3G infrarood sensor, de snelste optische muissensor ter wereld. Deze sensor maakt het mogelijk tot 2,25 keer sneller te bewegen dan doorsnee gaming muizen.

De 1800dpi infrarood sensor levert zeer nauwkeurige muisbewegingen op. De drie muisknopen kunnen individueel worden geprogrammeerd en de scroll-wiel heeft 24 click posities. De gevoeligheid van de sensor kan naar wens worden ingesteld, door middel van instelbare knopjes aan de onderkant van de muis. Software drivers komen hierbij niet aan te pas.

De Razer Salmosa muis is NU verkrijgbaar en heeft een consumenten advies prijs van: ¤ 29.99

Item nr: RZ01-00240100-R3M1

Specificaties:


* 1800dpi Razer Precision(TM) 3G infrared sensor
* 1000Hz Ultrapolling / 1ms response time

* mechanical dpi/polling rate switches

* On-The-Fly Sensitivity(TM) adjustment

* Always-On(TM) mode

* ultra-large non-slip buttons

* 16-bit ultra-wide data path

* three independently programmable Hyperesponse(TM) buttons

CAP: ¤ 29.99
Brand: Razer
Distribiteur: Questcontrol
Artikel nummer: RZ01-00240100-R3M1

Wilt meer informatie over Razer producten of advies over PC Gaming accessoires? Onze salesafdeling staat u graag te woord. Ook kunnen wij u vrijblijvend een catalogus van onze producten opsturen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 075-670 73 68 of per email: sales@questcontrol.nl.

Over Razer:
Met haar slogan 'For Gamers. By Gamers' is het merk Razer al jaren de leider op het gebied van PC-gaming. Met hogere resoluties, nieuwste techniek, ergonomie en killerlooks, laat Razer de prestaties en design van de concurrentie verbleken.

Over Questcontrol B.V.:
Questcontrol B.V. is een specialist in PC gaming. Daarnaast is zij een groothandel voor PC-accessoires en gaming-accessoires voor zowel consoles als de PC zoals: Nintendo, Sony Playstation en de X-Box 360. Daarnaast heeft Questcontrol de exclusieve rechten van een aantal PC-accessoires A-merken in de Benelux waaronder: Razer (bekend om gaming producten), Roccat, Speed-Link (consoles en randapparatuur voor PC), Vicious and Divine, AC Ryan en Edifier (productlijn bekend om zijn kwalitatief goede geluid en stijlvolle design). Questcontrol is tevens distributeur van Sony Playstation.

Einde persbericht