Gemeente Baarn

Wijkschouw Buitengebied West op 6 november

Op donderdagochtend 6 november vanaf 9.00 uur fietsen bestuur en medewerkers van de gemeente Baarn, Politie en leden van de Contact Commissie Lage Vuursche samen door het Buitengebied West voor een wijkschouw. Natuurlijk is een wijkschouw niet compleet zonder bewoners uit de wijk, die er tenslotte dagelijks wonen en vertoeven. Bewoners van het Buitengebied West worden daarom van harte uitgenodigd om mee te gaan.

Leidraad voor de wijkschouw zijn de uitkomsten van de bewonersenquête. Er is een route uitgestippeld aan de hand van de gegeven antwoorden in de enquête en de door bewoners aangewezen punten. De uitkomsten van de bewonersenquête en de wijkschouw vormen ook de basis voor het wijkplan van het Buitengebied West.

De wijkschouw start om 9.00 uur voor dorpshuis De Furs bij de ingang aan de Dorpstraat 16 in Lage Vuursche. Na de rondgang door de wijk is er gelegenheid voor een korte terugblik en een kopje koffie met wat lekkers. Naar verwachting wordt deze schouwontmoeting omstreeks 11.15 uur afgerond.

Natuurlijk willen we u ook graag op de hoogte stellen van de uitkomsten van de enquête, dit zal gebeuren op de wijkavond dinsdag 25 november in de hal van het gemeentehuis. Let op: dit is een andere locatie dan dat er eerder in de brief aan de bewoners is gemeld! De wijkavond is dus op 25 november in de hal van het gemeentehuis en start 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Ook hierbij bent u van harte welkom.

Voor informatie kunt u contact opnemen met assistente Wijk- en buurtgericht werken mevrouw Tamara Visser via tamara.visser@baarn.nl of via telefoonnummer (035)54818804.