Gemeente Veenendaal


Samenwerkingsovereenkomst platform Binnenstadsmanagement

Gemeente en Binnenstadsmanagement zetten samenwerking voort

VEENENDAAL - Burgemeester en wethouders hebben besloten de samenwerking met het platform Binnenstadsmanagement te vervolgen tot 1 januari 2012. Het platform vertegenwoordigt een groot aantal belangenorganisaties in het centrum van Veenendaal, daarom wil de gemeente de bestaande samenwerking graag voortzetten.

De gemeente en het platform Binnenstadsmanagement tekenden al een samenwerkingsovereenkomst in januari 2007. Daarmee wilden beide partijen benadrukken dat ze allebei belang hebben bij een goed Veenendaals centrum en bij de versterking daarvan. De samenwerkingsovereenkomst liep af op 1 augustus van dit jaar. Zowel het platform Binnenstadsmanagement als de gemeente heeft aangegeven de overeenkomst te willen verlengen.

Het platform Binnenstadsmanagement vertegenwoordigt een groot aantal winkeliers, horecaondernemers, eigenaren van panden, marktkooplui en bewoners in de binnenstad.
Via het platform Binnenstadsmanagement willen zij graag betrokken worden bij beheer van het Veenendaalse centrum. De samenwerkingsovereenkomst - die op een later moment wordt ondertekend
- richt zich met name op praktische activiteiten in het centrum.