Ingezonden persbericht


EMBARGO 06/11/2008 ­ 8.30 u

Persmededeling Gereglementeerde informatie

Lotus Bakeries: tussentijdse verklaring van 6 november 2008

In het halfjaarlijks verslag van 27 augustus 2008 werden de verwachtingen voor het volledige jaar opgenomen. In dit verslag werd er voor het tweede semester een omzetgroei vooropgesteld die weliswaar lager zou liggen als in het eerste semester. Verder werd er aangegeven dat de rentabiliteitspercentages op omzet voor 2008 in de lijn zullen liggen als deze van het voorgaand jaar. Op basis van de eerste vier maanden van het tweede semester kan worden gesteld dat het consumentenvertrouwen en - trouw in de merken Lotus en Peijnenburg uitstekend is en dat Lotus Bakeries deze omzet- en rentabiliteitsprognoses van augustus bevestigt.

Lotus Bakeries in een notendop

Lotus Bakeries focust op authentieke specialiteiten uit de koekjes- en gebakwereld zoals speculoos, peperkoek, wafels, frangipane, madeleines, Bretoense boterspecialiteiten, Enkhuizer koekjes, mergpijpjes, e.d. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk, en eigen verkooporganisaties in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland-Oostenrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Spanje, Tsjechië, de Verenigde Staten en Singapore. Met 1161 medewerkers produceert en verkoopt Lotus Bakeries onder de merken Lotus en Peijnenburg kwaliteitsvolle en lekkere producten. Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent Lotus Bakeries de consument met een uniek productengamma. In 2007 realiseerde Lotus Bakeries een omzet van 224 miljoen EUR.
De aandelen van Lotus Bakeries zijn genoteerd op Euronext Brussels.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: Matthieu Boone, CEO Filip Standaert, Secretaris-Generaal Tel: +32-(0)9-376.26.11 Tel: +32-(0)9-376.26.11 GSM: 32-(0)477-48.95.81


---

Fax:: 32-(0)9-376.26.04
---

e-mail: filip.standaert@lotusbakeries.com

Meer informatie over Lotus Bakeries is terug te vinden op de website: www.lotusbakeries.com


---- --