Option N.V.


>> 08.00 am -

Option en Microsoft werken samen voor Windows 7

LEUVEN, België â 6 november 2008 â Option N.V. (EURONEXT Brussel: OPTI; OTC: OPNVY), de specialist op het vlak van draadloze communicatie, kondigde vandaag aan dat alle nieuwe mobiele toestellen met HSPA breedbandtoegang compatibel zullen zijn met Microsoft Windows 7. Option blijft samenwerken met Microsoft om verdere ontwikkelingsondersteuning te bieden tussen Windows 7, de volgende versie van Microsoftâs besturingssysteem, en de mobiele breedbandtoestellen van Option, zoals USB-modems, datakaarten, routers en inbouwmodules. Hierdoor zal Option een consistente gebruikerservaring binnen Windows bieden met producten die naadloos verbinding maken met 3G/HSPA-netwerken.

âWe zijn trots dat we kunnen samenwerken met Microsoft om zo de zekerheid te bieden dat onze producten naadloos functioneren binnen de nieuwste Windows-versie. Hiermee komen we tegemoet aan de steeds groeiende eisen van de volgende generatie mobiele gebruikers die verbinding met het internet maakt via draadloos breedbandâ, zegt Jan Callewaert, CEO van Option.

Option toont de ondersteuning van Windows 7 voor haar producten tijdens de Windows Hardware Engineering Conference (WinHEC) die momenteel plaatsvindt in Los Angeles.

MEDIA CONTACT
Jan Poté, PR & Media Relations
Tel +32 (0)475 92 55 82, E-mail: j.pote@option.com

OVER OPTION
Option is de vernieuwer op het gebied van draadloze communicatie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van draadloze verbindingstools met 3G HSUPA, HSDPA, UMTS, EDGE en WLAN-technologie. Option heeft een stevige reputatie opgebouwd met de creatie van verbluffende nieuwe producten die de prestaties en mogelijkheden van draadloze communicatie ingrijpend verbeteren. De maatschappelijke zetel van Option is gevestigd in Leuven, België. Het bedrijf heeft R&D-centra in België (Leuven) en Duitsland (Düsseldorf en Adelsried), en een vestiging met ISO 9001-certificaat voor productie, engineering en logistiek in Ierland (Cork). Option heeft kantoren in Europa, Amerika, Azië, Japan en Australië. Voor meer informatie, surf naar www.option.com .

Alle product- en bedrijfsnamen hier vermeld zijn trademarks van de respectievelijke eigenaars.