Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Marmitek introduceert de GigaVideo580"!

De videozender die ongevoelig is voor WiFi, Blue tooth of magnetron

EINDHOVEN- Een videozender, waarmee u de beelden van uw harddiskrecorder, satellietontvanger of digitale TV decoder naar een tweede tv in uw woning doorstuurt. Hiermee kunt u overal in huis genieten van uw centraal opgenomen of opgeslagen beeld- en geluidsmateriaal!

Kabels trekken niet nodig

De GigaVideo580 zendt het Audio en Video signaal draadloos door muren en plafonds. Kabels trekken en gaten boren is dus helemaal niet nodig.

5.8GHz Frequentieband

De meeste videozenders werken op de 2.4GHz frequentieband. De GigaVideo580 is hierop een uitzondering. Deze verstuurt het Audio en Video signaal via de 5.8GHz frequentieband. Het verschil tussen videozenders met een 2.4GHz signaal en een 5.8GHz signaal is dat deze laatste niet gevoelig is voor elementen in huis op de 2.4GHz frequentieband zoals een draadloos (WiFi) netwerk, blue tooth, magnetrons en draadloze telefoons.

Bediening van het aangesloten A/V apparaat

Het bedienen van het aangesloten A/V apparaat is mogelijk vanaf de locatie van beide TV s. U hoeft dus niet het hele huis door te lopen om de film te pauzeren of van kanaal te wisselen. U kunt gewoon de originele afstandsbediening van het aangesloten A/V apparaat hiervoor gebruiken.

Prijs

Deze hoogwaardige videozender heeft een consumenten adviesprijs van 99,95 euro incl. BTW.

Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.marmitek.com.

Bericht voor de redactie

Dit persbericht en afbeeldingen van de Marmitek GigaVideo580 vindt u op: http://www.marmitek.com/nl/index_consumer.php?url=pers/gv580.html.

De Marmitek GigaVideo580 op onze website vindt u op:

http://www.marmitek.com/nl/index_consumer.php?subgroep=4&product=382

Marmitek brengt op innovatieve wijze comfort en veiligheid in uw huis. Marmitek maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van multimedia, videobewaking, home control en beveiliging. Onderlinge compatibiliteit van producten is één van de speerpunten waardoor u uw eigen systeem kunt samenstellen en op elk gewenst moment nieuwe gebruiksmogelijkheden kunt toevoegen.

Marmitek BV - P.O. Box 4257 - NL- 5604 EG EINDHOVEN

Geldropseweg 286 NL-5643 TS EINDHOVEN

tel +31 40 21 22 831 fax +31 40 21 28 232

www.marmitek.com press@marmitek.com

Contactpersoon: Mej. Melanie Jeuken