Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BROCHURE 2009 OP MILIEUVRIENDELIJK PAPIER EN BOORDEVOL REISPLEZIER

KEYCAMP BREIDT AANBOD VS & CANADA STERK UIT

Amersfoort, november 2008 ­ Medio november valt bij veel Nederlanders de nieuwe Keycamp brochure op de mat. Om het milieu te sparen is de brochure gedrukt op half formaat en op FSC papier. Ook de verpakking is milieuvriendelijk. Het aanbod van de luxe campingreisorganisatie is sterk uitgebreid. Zeventien kleurrijke pagina's zijn gevuld met meer camperreizen en meer campings in de VS en Canada. In Europa zijn er nu zes campings met de populaire boomhutten. In Europa biedt Keycamp vanaf komend seizoen ook vakantiehuizen en appartementen.

Het aanbod in de VS & Canada is dit jaar flink uitgebreid. Er zijn nu campings beschikbaar in Maine, Connecticut, Massachusetts, Florida, Californië, Arizona, Nevada en Ontario. Strijk volgende zomer dus neer pal naast de Niagara Falls, op de 'The Strip' van Las Vegas of kies voor een zorgeloze camperreis. Zie voor alle gedetailleerde informatie www.keycamp.nl/vs.

Meer bijzondere boomhutten
Het hoeft niet te verbazen dat Keycamp ook in Europa weer nieuwe campings en accommodaties heeft geselecteerd. Daarbij is ook het aanbod van de inmiddels beroemde en zeer populaire boomhut van Keycamp uitgebreid. In de nieuwe brochure en op www.keycamp.nl/boomhut staan de zes campings waar die ongelofelijk unieke boomhutten beschikbaar zijn en er volgen binnnenkort nog meer boomhutten. Keycamp introduceert in de Pyreneeën de Mountain Lodge. Deze luxe accommodatie is zelfs voorzien van vaatwasser en vloerverwarming. Ook is het mogelijk bij Rome te genieten van een campingvakantie. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe campings geselecteerd in Bretagne, de Ardeche, aan de Costa Dorada en het Gardameer.

Nieuw: Vakantiehuizen & Appartementen
Als aanvulling op het kampeeraanbod biedt Keycamp in 2009 ook vakantiehuizen en appartementen aan. Keycamp heeft 30 bijzondere complexen geselecteerd in Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal van kleinschalig 'couleur locale' tot luxe vakantiedorpen met veel faciliteiten. Het complete aanbod staat op www.keycamp.nl/vakantiehuizen.

Aantrekkelijke Aanbiedingen
Zoals gebruikelijk strooit Keycamp ook komend jaar weer met aantrekkelijke aanbiedingen. Zo kun je tot 7 nachten gratis kamperen bij verblijf tot 4 juli en op 70 geselecteerde Keycamp campings zelfs tot 18 juli! Men ontvangt 30% korting op een tweede (en volgende) vakantie én korting bij het introduceren van familie en vrienden. Standaard gratis extra's zijn: de Keycamp kinderclub (op geselecteerde campings), het babypakket, een barbecue en uitgebreid reispakket. Keycamp rekent geen toeslag voor eindschoonmaak, borg, toeristenbelasting en energiekosten. Alle Europese campings hebben eigen Keycamp medewerkers.

Gratis thuis
De nieuwe Keycamp brochure is vanaf medio november beschikbaar. Veel Nederlanders krijgen de op half formaat en FSC papier gedrukte brochure automatisch thuis op de mat. Via de website www.keycamp.nl kan iedereen de brochure gratis per post opvragen of afhalen bij de Nederlandse reisbureaus. Ook kan online de kleurrijke brochure pagina voor pagina worden bekeken.

Keycamp
Met als motto 'This is the life' biedt Keycamp als campingreisorganisatie al meer dan 30 jaar campingvakanties aan in luxe bungalowtenten, stacaravans en chalets. Met 130 topcampings op de mooiste plekjes in Europa, de Verenigde Staten en Canada vervult Keycamp Holidays graag uw vakantiewensen. Bij Keycamp boek je bijzondere bestemmingen en accommodaties zoals; Vakantiehuizen & Appartementen in Europa, avontuurlijke Boomhutten in Frankrijk, Mountain Lodges en Bungalows. Naast de campings is het ook mogelijk campers te huren in de Verenigde Staten en Canada. Voor meer informatie zie www.keycamp.nl



Ingezonden persbericht