Gemeenteraadsfractie D66 Utrecht


---

Persbericht
www.d66utrecht.nl Utrecht, 6 november 2008

D66 blij met toezegging van wethouder
Speelplek Binnenhof Leidsche Rijn Park komt er!

Wethouder Bosch zegde vandaag toe de speelplek in het Leidsche Rijn Park te realiseren, als antwoord op D66-amendement, ondersteund door Leefbaar Utrecht en Groep Mossel. Het initiatief van een bewoner uit Terwijde, Happy Megally, in overleg met de Stichting Vrienden van het Leidsche Rijn Park, kende nog een financieringstekort ondanks sponsoring door marktpartijen. Wethouder vond echter ook de speelplek een belangrijke extra voorziening voor de jongeren in Vleuten-de Meern/Leidsche Rijn. Wethouder beloofde te zoeken naar financiering ervoor. Dit geldt ook voor de uitspanning die bij de speelplek hoort.

D66 fractievoorzitter Oskam: "D66 is natuurlijk heel erg blij hiermee. Deze speelplek is echt gewenst en echt nodig. Niet alleen bewoners, maar ook veel kinderen, ouders en scholen hebben hiervoor gepleit. Dit zou een mooie impuls aan het Leidsche Rijn Park zijn!"

Bijlagen: 1. Amendement maak een speelvoorziening in het Leidsche Rijn Park mogelijk 2. D66 bijdrage Slotdebat Programmabegroting 2009


Noot voor de redactie,

Gemeenteraadsfractie D66 Utrecht