TripTicket vervoert ruim 7.000 bezoekers in eerste jaar


Ook komende jaren regelt TripTicket vervoer bij evenementen van Mojo Concerts

LICHTENVOORDE, 20081106 -- Lowlands, Celine Dion in de ArenA en het Zwarte Cross Festival. Enkele van de 14 evenementen die afgelopen jaar gebruik hebben gemaakt van de diensten van TripTicket. Via de website van TripTicket konden bezoekers van deze evenementen hun vervoer bekijken, boeken en betalen. In totaal hebben ruim 7.000 bezoekers via TripTicket hun reis geboekt.

Op de website van TripTicket vullen bezoekers hun postcode in. Vervolgens krijgt men een overzicht te zien van de mogelijkheden om naar het evenement te reizen: met een georganiseerde touringcar, met het openbaar vervoer of met de auto. Zowel de reistijd als de prijs van de mogelijkheden wordt hier vergeleken, waarna men direct een zitplaats kan boeken in de touringcar. In het geval van het Arrow Rock Festival en het Zwarte Cross Festival kon men ook online een treinkaartje boeken.

Dat bezoekers van evenementen de diensten van TripTicket waarderen blijkt wel uit een onderzoek dat is gehouden onder ruim 550 klanten van TripTicket. Zij waarderen de dienstverlening van TripTicket met een gemiddeld eindcijfer van een 8. Met name de informatievoorziening vooraf en tijdens het evenement wordt als zeer prettig ervaren en ook de SMS service wordt door klanten gewaardeerd.

Cees Muurling van Mojo Concerts kijkt tevreden terug naar het TripTicket vervoer rondom de Mojo events. "We hebben TripTicket voor de meest uiteenlopende events ingezet zoals stadionshows en grote outdoor events. Het blijkt dat TripTicket goed inspeelt op de behoeften van onze bezoekers door vervoerservice van deur naar deur aan te bieden. Ook op klanttevredenheid scoort TripTicket zeer goed." Ook de komende jaren zal TripTicket haar diensten aanbieden voor evenementen van Mojo Concerts.

Afgelopen halfjaar is de dienstverlening van TripTicket voor het eerst ingezet tijdens evenementen van Mojo Concerts, LOC7000 Events, Amsterdam ArenA, Gelredome en de Feestfabriek Alles Komt Goed. In 2007 was er een proef bij het Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde, dat heeft geresulteerd in het verder uitrollen van TripTicket bij grote evenementen. TripTicket wordt geëxploiteerd door Transelect B.V. en kent nominaties voor de Van A naar Beter Prijs en de Innovatie Top 100 van 2008. Sinds begin 2008 is Transelect lid van de Vereniging Van Evenementen Makers.