Nieuwe website voor VakantieRijck.nl


DIEVERBRUG, 20081106 -- Op 3 oktober 2008 heeft VakantieRijck.nl, aanbieder van vakantiewoningen in Friesland en Drenthe, haar vernieuwde website in gebruik genomen. Op deze nieuw vormgegeven website is alle informatie over de vakantiewoningen van VakantieRijck.nl te vinden met de nieuwste aanbiedingen. Met het `zoek en boeksysteem' kan in drie stappen een vakantiewoning online geboekt worden.

Voor de nieuwe website zijn is een eigentijds ontwerp gemaakt met een zeer gebruiksvriendelijke navigatie. Voor de nieuwe website van VakantieRijck.nl zijn nieuwe foto's gemaakt om de vakantiewoningen en de prachtige omgeving zo goed mogelijk weer te geven voor de bezoeker.

VakantieRijck.nl is verhuurder van vakantiewoningen. U kunt er vakantiewoningen huren in Drenthe en Friesland. VakantieRijck.nl heeft vakantiewoningen in Dieverbrug, Wezuperbrug en Balk. De Vakantiewoningen in Friesland en Drenthe zijn een variatie aan recreatiewoningen van particuliere eigenaren met ieder hun eigen specifieke kenmerken, waaronder een keuzemogelijkheid voor een sauna of jacuzzi.





VakantieRijck