Locatienet stelt Mario Rijnders aan als Sales & Marketing Manager


UTRECHT, 20081106 -- Locatienet, leverancier van standaard route- en locatiediensten en bekend van Routenet.nl, heeft Mario Rijnders aangesteld als Sales & Marketing Manager. In zijn nieuwe functie is Mario verantwoordelijk voor het marketing-, sales- en advertisingbeleid. Hij gaat zich voornamelijk bezighouden met een vernieuwde strategie voor advertising op de website Routenet.nl, die 37 miljoen impressies per maand genereert. Daarnaast richt hij zich op samenwerkingsverbanden met partners en het verder uitbouwen van de relatie met resellers van de standaard route- en locatieproducten van Locatienet.

Mario heeft ruime werkervaring op het gebied van marketing, accountmanagement en productmanagement in de ICT-branche. Hij heeft zowel bij grote multinationals (KPN, BT) als bij start-ups gewerkt. De afgelopen 2 jaar was hij werkzaam in Barcelona, onder andere bij het e-commerce bedrijf VistaPrint.

"Locatienet is een dynamisch bedrijf met een sterke reputatie als leverancier van standaard route- en locatiediensten", aldus Mario Rijnders. "Daarnaast heeft het met de website Routenet.nl de meest bezochte routeplanner van Nederland in huis. Het is voor mij een enorme uitdaging om mijn ervaringen en kennis uit de tele- en datacommunicatie in te zetten voor een relatief jonge sector als e-commerce.
De combinatie van sales, marketing, productmanagement en leidinggeven is mij op het lijf geschreven. Ik heb er erg veel zin in."





Locatienet