NETASQ lanceert 5 unieke beveiligingsoplossingen voor het MKB


Nieuwe security oplossingen voldoen aan huidige én toekomstige beveiligingsbehoeftes

BREDA, 20081106 -- NETASQ, Europees leverancier van netwerk- en mail security-oplossingen, lanceert 5 nieuwe unified threat management (UTM) oplossingen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor middelgrote en kleine bedrijven of nevenvestigingen van grote bedrijven. Met deze U Series (U30, U70, U120, U250 en de U450) kan het MKB door een hoog prestatie- en beveiligingsniveau haar netwerkinfrastructuur verbeteren. Zij profiteren dan van dezelfde beveiliging als die van grote organisaties. Daarnaast zijn de nieuwe beveiligingsoplossingen van NETASQ verkrijgbaar tegen een lagere cost of ownership, dankzij softwareoptimalisatie en de keuze voor nieuwe hardwarecomponenten. Deze nieuwe producten zijn een uitbreiding op de bestaande U Series.

Toekomstige ontwikkelingen
De producten zijn niet alleen ontwikkeld voor huidige beveiligingsproblemen, zoals VoIP en Web 2.0. Ze spelen ook in op toekomstige ontwikkelingen, zoals IPv6 en high-speed glasvezel. Evenals de oplossingen die NETASQ eerder dit jaar lanceerde voor grote organisaties (U1100, U1500 en U6000), zetten deze oplossingen een nieuwe performancestandaard neer voor het MKB. De U Series geven de mogelijkheid om het hoogste beveiligingniveau te behalen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het netwerk.

Resultaat van jaren onderzoek
Rolf van Gent, Regional Manager Benelux and Nordics bij NETASQ: "De nieuwe oplossingen zijn het resultaat van vele jaren onderzoek, waarbij de synergie tussen de hardware architectuur en de door ons ontwikkelde besturingssystemen centraal staat. Een voorbeeld hiervan is de U70. Deze oplossing biedt zes gigabit interfaces en een netwerksnelheid die 600 Mbps overschrijdt. De gebruiker heeft hierdoor de mogelijkheid om met maximale snelheid contact te leggen met DMZ-servers. Daarnaast profiteert de gebruiker van de beste beveiligingscans. De vijf oplossingen bieden tevens VPN ASIC, waardoor de mogelijkheid bestaat om een snelle verbinding te leggen met beveiligde sites.

De nieuwe U Series worden op 12 en 13 november 2008 in Nederland officieel geïntroduceerd tijdens de vakbeurs Infosecurity.nl in Utrecht, stand 08.B079





NETASQ