East Side Productions toegetreden tot Hypsos Group


SOESTERBERG, 20081110 -- De contracten zijn getekend en de overname is bezegeld met champagne: het succesvolle evenementen organisatiebureau East Side Productions behoort vanaf 6 november officieel tot de Hypsos Group, toonaangevend in 3d communicatie met bedrijven in Soesterberg, Keulen, Hong Kong, Dubai en Moskou.

Voor East Side zijn vooral de creativiteit en het mondiale karakter van Hypsos redenen om te willen toetreden tot de Hypsos Group. Creative director Theo Lens van East Side Productions: "Wij hebben schitterende ideeën o.a. voor grootschalige (eigen) evenementen. We zien onder de paraplu van de Hypsos Group alle kansen om onze plannen te verwezenlijken. Hypsos heeft zo veel ervaring en contacten wereldwijd. Hierop willen we verder bouwen."

Johan van de Water, algemeen directeur van de Hypsos Group, ziet in de marketing communicatiemix een steeds belangrijkere rol weggelegd voor de persoonlijke ontmoeting, verlevendigd met het juiste entertainment, als middel om de boodschap over te brengen.
Hij is daarom zeer verheugd met de nieuwe loot aan de stam. Johan van de Water: "De Hypsos Group is breed georiënteerd op het gebied van 3d communicatie en heeft met Hypsos Event natuurlijk een gevestigde naam die ze zal blijven waarmaken. East Side Productions is ook een prachtige onderneming, maar met een totaal andere aanpak van evenementen, werkend vanuit een geheel eigen filosofie en daarom kunnen beide uitstekend binnen de Hypsos Group naast elkaar hun diensten aanbieden." Johan van de Water benadrukt dat East Side Productions, onder leiding van Theo Lens, volledig zelfstandig blijft opereren vanuit Heerde.

Over Hypsos
De Hypsos Group is een veelzijdige groep bedrijven, gespecialiseerd in 3d communicatie. De inrichting van brandstore Heineken the City in Amsterdam, de Media Experience in Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum, of de inrichting van het paviljoen van Johnson & Johnson op de Olympische Spelen in Beijing zijn slechts een paar voorbeelden van de creativiteit en vakmanschap van Hypsos wereldwijd.

Over East Side Productions
Full service evenementen bureau East Side Productions behoort tot de top in Nederland op het gebied van Business to Business-evenementen. Vanaf 1990 verzorgen zij de conceptontwikkeling en de uitvoering van opmerkelijke evenementen, fairs en incentives, van 50 tot 15.000 genodigden voor toonaangevende bedrijven zoals Schiphol Group, Rabobank en KPN. Ook organiseren zij eigen evenementen zoals East Side Jazz dat zij op 11 juni 2009 organiseren, in samenwerking met het North Sea Jazz Festival en Mojo Concerts. Voor meer informatie over East Side: www.eastside.nl





Ingezonden persbericht