Een culinaire reis door Turkije

Turquoise - Greg & Lucy Malouf

Reisverhalen in een kookboek, recepten in een fotoboek. Kan dat? Wel als het aan chef-kok Greg Malouf en zijn vrouw Lucy ligt.

In het zinnenprikkelende Turquoise neemt het koppel je mee naar al het mooie én smakelijke dat Turkije te bieden heeft. Haak aan bij hun culinaire rondreis en geniet!

Bestellen:

Turquoise
Turquoise
G. Malouf & L. Malouf

Nip van een luxe cocktail in één van de sterrenrestaurants in het mondaine Istanbul en lees hoe de mensen daar denken en leven. Kijk ademloos naar de karakteristieke besneeuwde steppen van Cappadocië. Of slenter langs de kraampjes van een lokale markt, waar je de exotische geur van rijke kruidenmengsels kunt opsnuiven.

Reizen maakt hongerig. Dus ben je uitgelezen en gekeken... ga ddan aan de slag met de smakelijke recepten uit Turquoise. Greg Malouf proefde alvast voor en helpt je om de allerlekkerste gerechten uit Turkije in je eigen Hollandse keuken te bereiden. Het zal je reislust alleen maar versterken! Turquoise is dan ook onweerstaanbaar: oogverblindend, tongstrelend en heerlijk om bij weg te dromen. Bijvoorbeeld op een regenachtige zondagmiddag…

De Australische chef-kok Greg Malouf is de zoon van Libanese ouders. Hij is internationaal bekend vanwege zijn vakmanschap en bijzondere stijl van koken. Turquoise is het vierde boek van Greg & Lucy Malouf.

()

Turquoise ­ Greg & Lucy MMalouf

Gebonden met stofomslag en leeslint, 356 pagina's

ISBN 978 90 215 3357 5

Prijs ¤ 34,95

Kijk ook op onze hyves www.ikookook.hyves.nl



Ingezonden persbericht