Gemeente Etten-Leur

Etten-Leur centraal in tv-uitzending "De boer op"

Etten-Leur centraal in tv-uitzending "De boer op" van Brabant10

De regionale televisiezender Brabant10 zendt op donderdag 6 november aanstaande, om 19.20 uur een aflevering uit van het programma "De boer op" waarin Etten-Leur centraal staat. Presentatrice Susanne de Kroon neemt in de uitzending kijkers mee naar mooie plekken in deze gemeente. De aflevering wordt op vrijdag 7 november en zondag 9 november gedurende de gehele dag herhaald.

Het programma `De boer op' bestaat uit een reeks van elf afleveringen, waarin Brabant10 de kijkers trakteert op mooie en bijzondere plekken in het West-Brabantse landschap. Naast oog voor natuur en cultuur is er ook aandacht voor oude ambachten van het Brabantse platteland, verblijfsmogelijkheden en culinaire hoogstandjes.

De serie wordt uitgezonden door Brabant10 en is tot stand gekomen met medewerking van de West-Brabantse gemeenten, de VVV's, het toeristisch bedrijfsleven en vele vrijwilligers.

De aflevering waarin Etten-Leur centraal staat, is op 9 oktober jl. opgenomen. Te zien is dat presentatrice Susanne de Kroon 's ochtends wakker wordt in een caravan op de kampeerboerderij De Menmoerhoeve, vervolgens stapt zij op de fiets en bezoekt zij het heemkundig streekmuseum Jan uten Houte. Na uitleg over de streekgeschiedenis, vervolgt de presentatrice haar fietstoer door Etten-Leur en brengt een bezoek aan paardenmelkerij Edelweiss, waar zij paarden melkt en paardenmelk drinkt. Aan het slot van de aflevering Etten-Leur wordt er in restaurant De Zwaan een toetje van streekproducten genuttigd.

Raadsvergadering
Schaatsen!

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl