Persbericht

Citrix tekent distributieovereenkomst met Logix
~ Samenwerking positioneert Citrix en Logix voor verdere groei in België en Luxemburg ~

Vianen, 6 november 2008 - Citrix Systems, Inc. (Nasdaq:CTXS), wereldwijd marktleider op het gebied van application delivery infrastructure, heeft een distributieovereenkomst getekend met Logix. In de overeenkomst is vastgelegd dat Logix de distributie gaat verzorgen van de productlijnen Citrix XenServer(TM), Citrix XenDesktop(TM), Citrix NetScaler® en Citrix XenApp(TM). Na Tech Data en interAct is Logix de derde distributeur voor België en Luxemburg.

De belangrijkste reden voor de uitbreiding van het aantal Citrix-distributeurs, is het verzorgen van verdere groei in Luxemburg en Franstalig België. Deze groei wordt ingegeven door een duidelijk toegenomen interesse in end-to-end virtualisatie, de mogelijkheden van het Citrix Delivery Center (CDC) en application delivery infrastructure als geheel.

"Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het succes van Citrix te vergroten", aldus Rob van der Hoeven, Area Vice President Benelux bij Citrix Systems. "Een goed bereik van de markt is daarvoor essentieel en om die reden zagen wij nog extra mogelijkheden in Luxemburg en België. De samenwerking met Logix biedt ons een uitstekende uitgangspositie om verdere groei in deze regio mogelijk te maken."

"Aan de keuze voor de nieuwe distributeur is een uitgebreid selectieproces vooraf gegaan en Logix is daarbij als beste uit de bus is gekomen", zegt Manfred Jutte, Distribution Manager Benelux bij Citrix Systems. "Op het gebied van kennis, expertise en doelstellingen bestaat er een duidelijke klik tussen Citrix en Logix. We verwachten dan ook dat het een uiterst succesvolle samenwerking wordt."

"Het Citrix Delivery Center maakt voor ons het verschil in de ontwikkeling van het IT-virtualisatieconcept. Het past uitstekend binnen ons huidige portfolio van oplossingen en we zijn erg trots op het vertrouwen dat Citrix in ons heeft", aldus Cédric Doignie, Country Manager Benelux van Logix. "Samen met onze partners gaan we werken aan de verdere ontwikkeling en positionering van Citrix op de Belgische en Luxemburgse markt."

"Ons team is er klaar voor", vervolgt Doignie. "Het beschikt over een sterke technische achtergrond en gaat de partners helpen met acquisitie en ondersteunen bij onze business development-activiteiten rond een van de belangrijkste steunpilaren van de hedendaagse en toekomstige IT-infrastructuur."

(360 woorden)